Upp till kamp!

Nej, jag syftar inte på tv-serien som iofs var jäkligt bra utan jag syftar på demonstrationsdagen 1 Maj. Jag vill jättegärna demonstrera men har ingen aning om för vad. Dock att det ska vara för snarare än emot. Jag försökte googla demonstartion men det kom inte upp något intressant så hur ska man då göra? Jag menar man vill ju inte heller gå upp för tidigt eftersom man förhoppningsvis varit ute sent dagen innan. Men shit, det är fan valborg imorgon. Fett roligt men ändå fett jobbigt. Hoppas att det inte blir någon jävla hets och att detta året blir lyckat till skillnad från föregående år. SKÄMTA! Vi har ju ändå alltid haft roligt även om det inte riktigt har gått som vi har planerat, Linnea och Vera fattar.

God natt!

Mina flickor

Först var vi hos Vera och dansade loss typ och hade Disco Fever. Sedan begav vi oss till Tanto som nämnt och det var fan aschill, vi kände typ bara några så det var liksom bara att bjuda in sig själv!
Sen tog det typ en timme att komma hem men jag fick sälle hela vägen (kom hem typ kvart över tre fett segt!) så det var det la värt. Det fanns minsann några roliga människor där även om vissa var totally crazy!
Det var en som sa att han var grek och tvingade mig att prata engelska och det är ju inte sånt man känner sig sådär asbekväm i här i Sverige (inte utomlands för den delen heller men men) och senare fick jag veta att han visst var svensk - jävla lurendrejare.

Idag har jag städat typ hela dagen men jag tycker sånt är roligt så det är chill men nu fick jag en släng av depression igen. Blä.

Jag är dock mycket glad över Vera ! :D <3333333333333333

Pusspuss

Freitag

vi VI!


Igår så var jag och Vera på stan för tredje gången i rad på en fredag. Först var Linnea med också men hon var tvungen att åka hem fett tidigt - fett synd. Vi var iaf kvar och åt glass på Montis - fett gott. Och det var så härligt väder så man bara ville hoppa och skratta. Det kändes som om hela Stockholm vaknade till liv och alla var glada och trevliga och vårkänslorna spritte i kroppen. Vera hittade en balklänning som är riktigt het och jag köpte ett hårband och ett par byxor.

Sedan drog vi hem till Vera och åt tacos och sedan drog vi på 27 dresses med Jasse och hennes kompis Nicke. Den var fan rolig så den kan jag tipsa om. Det är ju ingen högintelektuell film men vad i helskotta såna är ju skitbra ändå! Även om man vet hur det kommer sluta redan i första scenen.

Jag måste typ dammsuga hela jävla hemmet nu och börja läsa so-grejer men sedan blir det lite roligare eftersom jag ska träffa Vera på stan och ikväll ska alla fyra dra till Tanto.

Nej better get goin'.

Love to y'all!

Livets downsides

Alltså ibland känns hela ens liv som blä. Det gör det just nu må jag då säga. Så jäkla deprimerande, hoppas happy times kommer snart för då tänker jag minsann njuta utav bara den. När man är fett deppig tänker man alltid på hur lycklig man var när man inte visste om det som skulle komma. Tänk om jag om typ ett år sitter och säger "Shit vad lycklig jag var för ett år sedan", det skulle vara så jävla hemskt.

Uppdatering: vill ni veta något ironiskt? Nu sitter jag här och tänker tillbaka till tiden då jag skrev texten ovan. Fan också!

My future: Barnmorska

SCARY!

Seriöst jag överväger yrket. Och det är ENDAST efter att ha sett Barnmorskorna som går på onsdagskvällarna på ettan. Gråter hela programmet i sträck, som med Spårlöst på fyran. Tårarna bara sprutar när jag ser de små liven pressas ut, dock börjar jag överväga att inte föda några barn. Det verkar göra så sjukt jävla asont och jag vill ju typ ha fyra ungar. Hur fan ska jag palla det?

Idag var en jävel asotrevlig mot mig i Farsta Strand. Jag frågade henne om hon hade glömt sin sjal eftersom det låg en där hon stått. Först ignorerar hon mig två gånger (!), sedan blir hon typ arg och ba' "Nej det har jag verkligen inte! Jag har väl för fan ingen sjal!".
URSÄKTA DÅ JÄVLA SURTANT!
Sedan såg jag att hon verkade lite psykiskt störd så det kan ju varit däför men ändå!!!!!

Har inte pluggat ett skit till NO-förhöret imorgon. SKIT!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSS

Snark på migsjälv.

Alltså nu sitter jag här igen. Klockan är 22:03 och jag borde sovit för flera timmar sedan. Varför är det omöjligt att gå och lägga sig när man sitter vid datorn? DET VETTE GUDARNA!!!!!!!!

LOVVEEEEE

Hade gympalektion och körde yoga med gulleklassen somvar underbara och fett snälla/tysta.

Hittade mitt kusinbarn på facebook så jag langade ett meddelande på engelska - fett nervöst.

Chattar med min underbara kusin på msn efter att ha hittat även henne på facebook så jag antar att facebook inte bara är fy och fä. :)

Shit

mitt liv är stressigt. Mycket stressigt. Nu ska jag stressa iväg till Linnea. Puss.

Shocking things

  • Jag hittade en femtiolapp i en väska som jag tagit fram såhär på våren vintern.
  • Det är skitsnö ute - hello, it's fucking APRIL!
  • Jag upptäckte att jag skulle rida idag. Bara att ge sig av igen alltså. Trodde jag skulle få en chilldag och tid för so-skiten men icke.
  • Jag har haft extrem pms i en vecka nu men no signs of mens. Börjar fundera på om jag bara har fått en mer aggresiv läggning. När jag skulle använda SLs automatiska vägupplysare så höll jag på att slänga telefonen i väggen när den jävla satkärringen säger att hon inte förstår mig eller typ "Jäsevägen", när jag klart och tydligt sagt Hökarängen. Eller när hon frågar om jag vill ha information om senare resor och jag säger "JA!", men hon ba' "Tack för påringningen och bla bla bla", jag skriker "MEN JA DITT CP, jag vill visst ha infot!", men hon lägger bara på luren i örat på mig.  Eller imorse när jag skulle sätta på mig mina stövlar och dragkejan går sönder, då ville jag bara skrika på min stackars mamma och skylla allt på henne. Jag lyckades dock tygla min tunga men stövlarna fick sig en omgång av slängningar istället.

Ska också nämna att vi såg Blästrad igår. Så JÄVLA bra! Jag fattar inte att man bara kan göra sådär. Fan vad jag aldrig i hela mitt liv skulle kunna gå in i en musiksal och bara blotta mig sådär. Jag är grymt imponerad. Hoppas det är en tankeställare för alla gangstas i korridoren.

See ya.

PS. Ska säga till Jessicas kompis att glasögonen är köpta på H&M, där förövrigt typ nittio procent av mina kläder kommer ifrån.


Kallt, kallt, kallt

image83

Det är ungefär så man kan sammanfatta gårdagskvällen. Eller, det var ju skitroligt också men när jag kom hem så var jag helt genomfrusen och iskall.

Först och främst träffade jag Linnea i Hammarbyparken - the new place to be (haha). Vi chillade där ett tag och gick sedan hem till henne och gjorde chockladbollssmet. Sedan var vi inne på datorn och försökte bjuda in oss själva på en fest men killen den skulle vara hos blev typ busted så det sket sig. Vi kollade självklart på Eva & Adam också. Vi åt plattfisk och därefter gjorde vi oss iordning för att gå ut.

image84 Fett sexig man är i hjälm, ens kinder trycks typ upp så man ser askul ut

Klassen hade pick-nick i gläntan så vi drog dit och träffade de små söta barnen som jag faktiskt inte alls har umgåtts med mycket på senaste tiden (skärpning Magda!). Där var alla jättegulliga men alla frös typ häcken av sig, men sånt får man ta. Sedan kom Calle och Filip för att hämta mig och Linnea för att åka runt på deras moppar (haha, det låter fett femtonigt). Ja, sedan joinade Jacob också och vi åkte typ upp till Hammarbybacken och sedan in till Hornsgatan och tillbaka och när vi kom till förorten igen så var vi så kalla så vi höll på att dö, typ.

För att värma oss så drog vi hem till Filip och kollade på Supersugen som var fett mycket bättre än vad jag trodde. Haha, de var fett galna i den och den snälla killen var så jävla söt!!!

Kom hem typ tjugo över ett och frös fortfarande även fast jag hade varit inne i typ två timmar, värmt mina händer på Calles rygg och haft ett täcke på mig. Shit, vilken kall människa jag är. Buuuh!

Idag ska jag och mamma åka till Farsta för att köpa skor till mig, har ju haft mina kära Stanleys ett bra tag nu, de är riktigt jävla skabbiga så det ska bli skönt.

Fan jag har massor med plugg också. De där jävla dilemmanen som jag verkligen inte vet hur man ska ta. Skit.

Guten tag!

Dagens goda gärning

image82Fruskost 12/12 -07 om ni är intresserade!


Idag såg jag och Linnea en backslick i en H&M butik. Vi skulle fråga efter en likadan klänning till mig/Linnea som vi redan köpt och frågade då honom. Han ba' "Om ni frågar den där tjejen så skulle ni verkligen vara jättejättesnälla", vi brast ut i asgarv och tänkte shit, är det allt vi behöver göra för att vara snälla. Haha! (Låter säkert skittråkigt nu, men jag lovar, det var askul!) Sedan hade vi några grava skrattsessioner senare också efter att Linnea prövade ett par gigantiska brillor t ex.

Jag kom hem med en klänning och en väska. Dumt eftersom jag har ett shoppingförbud men så kan det gå. Det roliga var att efter jag tvekat en lång stund på väskan och äntligen köpte den så står det Magda på kassapparaten. Jag typ skriker till och ba' "Heter den Magda?!", och vet ni tusan? Det gör den. Sjukt va? Liksom som ett tecken, och en annan sjuk grej är att igår när jag var på IKEA igår så hittade jag ett kuddfodral som också heter Magda. CRAZY! Magda är verkligen inte det vanligaste namnet och jag har aldrig sett något som hetat det men nu, två dagar i rad.

Haha, igår hade jag världens chips- och chokladfrossa efter IKEA-besöket. Det var asnajs. Jag och mamma var där efter min ridning (ja, i ridkläder) och vi köpte typ bara en byrå. Den var så JÄKLA tung, seriöst, den var så tung så att vi la oss för att vi skarttade så mycket åt det komiska. Men nu är den iaf monterad och allt.

Nej hörrni, ring mig om nåt roligt är på g.

TAMTADAM!

On the run

Shit pommes frites. Jag ska gå på en utbildning om en halvtimme och jag har inte ätit en. Btw har jag nu äntligen gett efter för pressen - jag har skaffat Facebook. Skam på mig.

Och Joel, vadå kort?

LOVE!

NLOL

Nej, hörrni, nu sitter jag i skolan och ska jobba med en Fransk region. Det suger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller det hade kunnat varit roligt men jag vet inte vad fan jag ska skriva.

kärlek till er dock.

April, April din dumma sill

vår
Kanske inte den mest våriga bilden men lite vårig iaf!
Det enda lurendrejeriet jag försökte åstadkomma var när jag, Vera å Linnea försökte lura Anton B och Caspian att båda var kära i varandra och att de skulle träffas utanför myis. Tror ni de gick på det? Ni har så fel, det gjorde de inte. Så vi blev lite illa till mods och försökte lura Philip i B att någon var kär i honom men det gick inte heller.

Idag var det så JÄKLA varmt ute, hur chill som helst! På vägen hem från akupressuren stannade jag för att prateliprata med Eli och Fabian. Sedan gick jag till Apoteket för att köpa något och på vägen dit såg jag tusentals ungdomar i K-torps centrum. Verkade varit något bråk för polis och ambulans var där. Ville lätt veta vad som hänt, haha, nyfiken i en strut, that's me.