Stel som attan i skidbacken

Jag vet att jag inte riktigt är lika bra som Anja, men men.
Anja
Hej,
igår var jag som bekant på (i?) Flottsbro skidbacke. Det var roligt eftersom det var väldigt längesen jag åkte slalom senast. Det mindre roliga var att jag och mamma var tvugna att vänta på skiduthyrningen i två timmar! Vi åkte lite pulka och grillade korv så länge men ändå, helt sjukt. Jag åkte i barnbacken mest, det kändes tryggast. Jag åkte blåa backen tre gånger och en gång ramlade jag, men pyts, jag är väl ingen Anja heller. Jag tror de måste mätt fel på något sätt när de bestämde att den skulle vara blå, den var asbrant. Jag har ändå åkt röd backe flera gånger utan att ramla men nu så var det jättebrant.
När jag kom hem så var jag jättestel och alldeles rödmosig, jag var också helt utmattad. Jag hade ändå varit ute i sju timmar!
Nu ska jag duscha och sedan ska jag och mamma gå på Stadsteaterns Skuggfåglarna.
Jag har namnsdag idag, vill jag bara passa på att säga, Maria är mitt mellannamn.

SMACK!

"Save the earth for Christ's sake!"

JordenRädda Moder Jord!

Hej
Nyss hemkommen från Al Gore's film An Inconvenient Truth. Så inspirerande, nu ska jag börja ett nytt liv! Seriöst den är skrämmande, alla borde se den, och när man ser den framgår det tydligt hur mycket man hatar George W Bush, usch! Och alla moderater, iaf de som skiter i miljön. Tror jag ska börja ringa till massa bilföretag och sådant, ska ta tag i det imorgon.
På stan var det trevligt, såg ett par underbara skor, men de var i lite fel era. Köpte en lovely bikini från H&M, lite tidigt jag vet, men det gäller att knipa det man ser!
<3

ÄNTLIGEN SPORTLOV!!

Halloj! Ja, nu har det vi alla väntat på kommit - sportlovet! Yes! Jag ska inte göra så där jättemycket som vissa gör, men lite roligt blir det nog:). Mest slapp. I fredags så tittade jag på Vänner hela kvällen i princip, haha vad roliga de är. Igår så tittade jag också på Vänner och under fredagen och lördagen åt jag hur mycket Yoggi kungsbär som helst, den är asgod!

Igår var Farbror Rasmus och Ulla här, de tycker jag om:). Men det värsta med de är att man känner sig så himla grå. Min pappas släkt är såna som reser hela tiden, min pappa reser ganska mycket men hela hans brors familj bor i princip utomlands.
Mina kusiner bor i Rom, Boston och Kampala och min farbror och faster reser hela tiden. De kan typ åka till USA för att vara barnvakt och om några veckor ska de bo i Bordeaux i två månader. I julas var de typ i Miami och förra helgen var de i London.
Men hallå!? Verför reser inte jag så mycket? Jaja, jag får väl ta igen det när jag blir äldre. De är iaf hur trevliga som helst och så himla gulliga. Ulla anmärker alltid allt Rasmus säger typ: – Men Rasmus man kan ju inte säga öppna upp, det heter ju öppna. Rasmus överanvänder alltid alla prepositoner. Haha, det är roligt de är verkligen så kärleksfulla:).
MEN, mitt i middagen utropar Ulla – Men jag tycker verkligen att den nya regeringen har gjort stora framsteg. Jag blev helt förstummad, i och för sig så vet jag ju att de är Kristdemokrater, men ändå.
Idag ska jag åka till stan, jag måste försöka hitta ett par skidbyxor och tusen andra grejer.

See ya! (haha)

Truth hearts

Vänner
De här folksen kan muntra upp även den mest ledsna!

Hejsan, ganska chill dag i skolan men jag har varit så JÄVLA trött hela veckan. Äntligen är det sportlov!!! Wohuu! Jag har kommit på lite skrämmande saker men jag ska förtränga de genom att kolla på Vänner säsong ett som jag har lånat! Imorgon måste jag gå och låna Jane Eyre som vi ska läsa i skolan, bokprat you know. Alla hatar det men lärarna älskar det.
PUSS!

"Men gud va' pinsamt..."

Nu är jag hemma med Vera och Linnea, vi ska snart åka skridskor:)
Nyss hade vi HK, vi gjorde spaghetti och köttfärssås, det blev asgott. Jag åt upp alla andras mat så jag blev väldigt sen. Senare hade jag sönder en "fin gammal glasskål", som alla småbarn älskar enligt Torsten. Jag tyckte inte det var ett dugg pinsamt, varför skulle jag? Det blir bara pinsamt om man själv tycker det så därför gör jag inte det. Men då ska alla säga "Men gud va pinsamt det måste vart", hallå!!?? Det är väl för fan inte pinsamt!
Sedanm drog Isak ner byxorna på Vera, FY! Sedan gjorde Fredrik det, FY! Jävla as!!!
Pussar

Blubblubb

Hej!
Igår var det en ganska chill dag, först skridskor. Mina tår dog men det var kul. Senare projekt, jag ska ha photostory, så jag och Vera var tvugna att åka hem till henne och hämta hennes digitalkamera, vi åt nudelsoppa samtidigt, sedan mötte vi stackars Lina som fått vänta jättelänge på Björkhagens konditori, där smällde jag i mig en prinsesstårtbit. Mums! Vera hade inte lika roligt, hon tog en äppelkaka, för det första var den inte god, för det andra så låg det ett litet svart hårstrå på den!!!! USCH!! Men vi tog lite bilder och sen slutade vi!
Teori om varför man gifte sig så tidigt förut: eftersom man inte fick ha sex innan man gifte sig så var man tvungen att gifta sig så fort som möjligt!
<3

Happy semelday!?

Semla

Hallå!!
Jag gilar den här dagen. Jag hoppas at min pappa insett att det är ett MÅSTE att äta semlor idag. Antagligen inte, men jag ska ge honom några pikar.
Måste plugga lite HK och engelska, borde tagit med mig franskan, men men.
Dagens bästa: –Va' inte så ame. Haha! Invented by Magda (amerikansk)
Jag hoppas verkligen att Romme-resan med klassen blir av!

<3

Update: en rolig sida!

En till helg som bara flygit iväg.. och inte för att jag har haft roligt

Amazonas

Back to school, eller vad säger man?! Usch, varför ska tiden gå så fort. Igår var jag med min pappa när
han höll föredrag om hur människorna förstör regnskogarna, jag håller med! Sluta ät nötkött!
Efter så var klockan mycket så jag köpte en BigMac på McDonald's, usch jag vet. Hello dubbelmoral!

Ciao

Update: helt okej dag i skolan. Risgrynsgröt är gott men jag åt för mycket, så jag fick magknip. Mitt konto på Nordea funkar, pappa förde över pengar och de kom fram. Men varför ska banker vara lediga på lördagar och söndagar. Eftersom båda mina föräldrar (och jag själv) har Skandia så tar det aslång tid. Dåligt!

"Det är det jag alltid drömt om.."

Hallå!Chanel 3rd
Jag vet inte om det är sant, men Chanel har gjort en parfym för tredje världen.
Till Laos ska de skicka denna parfym!?
Kan det vara sant? Fattiga människor vill väl hellre ha mat och kläder, inte nån jäkla parfym. Fast det är ju lite roligt.
Igår var jag och åt på Jesses Krog, så jag missade Melodifestivalen, buhu. Men men, idag vill jag åka till stan men ingen är hemma, så jag vet inte vad jag ska göra.
<3
Chanel 3rd

Också var det lördag, då

Peter Magnusson

Ja, så har ännu en vecka passerat. Ganska skönt, eftersom vi haft två prov. Nu är det bara tre kvar, då. Yes.
Igår så var det en ganska vanlig dag, förutom att jag höll på att dö av trötthet, och asgarv. Det första jag skrattade åt, var när en alldeles supersöt Vera, sa till Filip – Sitt inte och flasha med att du inte vet vad ett åtgärdsprogram är. Superkul. Det andra jag asgarvade åt var namnet Mait. Och det tredje, var när jag kollade på Situation Magnusson-klipp, på tv4.se, speciellt klippet "Rapport från kalabaliken i Tyskland". Killen i "Förvirrad intervju i Köpenhamn", är otroligt söt/het, och det gör ju inget att han pratar ett supergulligt språk.
I torsdags så var jag och red med Lisa, det gick inte alls bra. Senare fick jag choklad av pappa, eftersom han hade vart på en kryssning, men för tillfället så hittar jag den inte.

Det var nog allt, en fredag full av gäspnigar och magont (av skratt).

Var bara tvungen att skriva in mitt älvnamn, Ireth Sîrfalas. Det var ganska coolt. Vill du också checka out ditt? Chilla, det är bara att gå in
här, eller här.
Primula Bumbleroot of Haysend är mitt hobbitnamn, fan va coolt!:) Funderar på att byta...

PUSSAR

Update: chokladen återfunnen. No-uppgift/engelska-uppgift avklarade.

En annan rolig kommentar: –Asså, jag umgås med kriminella, usch
– Men det gjorde ju Jesus också

Glad Alla <3-ns Dag!

Hej på er alla!
Jag hoppas alla haft det extra bra idag. Ja, jag är absolut för dagen, även om den är skapad av affärer.
Jag fick faktiskt en ros (väldigt oväntat, mkt uppskattat) av Filip. Tack! Jag fick lite skuldkänslor när jag inte hade något att ge och jag fick tre kort, av små söta gullungar vi namn Linnea, Arvid och Caspian.

En annan grej som är helt hemsk, några tjejer i någon skola nånstans, som varje dag blir sextrakasserade, har en rektor som säger att det ä deras fel. HALLÅ??!! Vart är det här landet på väg? Man undrar ju. Usch!

Men jag hoppas alla fått massor med kärlek idag, man ska ju komma ihåg att det är det viktigaste (även om det är kul med blommor och choklad, så klart), jag har iaf varit extra snäll idag (fast jag är ju alltid supersnäll). Även om jag tycker att man ska visa kärlek och omtanke varenda dag, men det är ju bra att det finns en dag som påminner oss.

Jag ska börja med NO-uppgiften:(
Mamma lagar kyckling, och det ska bli supergott efter ett mycket ansträngande yogapass.
Måste tillägga att det gick bättre än väntat på skridskorna idag, även om jag efter lektionen upptäckte att jag hade Linneas, som hon glömt förra året (jag bor i Ekobyn, så mina kompisar brukar lämna sina skridskor där), och de är 37:or, alltså två strl för små! Ni kan ju tänka er hur mina fötter mådde. Jag som trodde att jag bara hade de där, och jag ville inte springa slingan, så jag var ju så illa tvungen att pressa på mig de.

STORA KRAMAR! (och några rosor till de som inte fick några)
Rosor

The nightmare before Valentine's-day

Idag har jag varit duktig! Jag har skrivit en tredjedel av min engelska-uppsats!:) Jag ock pappa har fixat bankkort och id-kort, så nu kan jag shoppa utan cash, haha!

Goder Natter, min broder vill in så jag får inte vara inne mer.


Jag Vill Ha!

Apple

Måndag

Idag var det håltimme på syslöjden, jag gick hem och läste i en timme. Jag tycker om slöjd så det var lite tråkigt, men skönt. Jag gör en neccesär av tre tröjor, lite by the way!
Ganska vanlig dag faktiskt, men jag måste plugga ikväll eftersom jag har NO-prov imorgon. Lylosym är cellens reningsverk! Jag ska också packa och flytta till pappa ikväll.

Ciao! :)

Update: det heter visst lysosom.

"...och jag bara ääälskar Gwen Stefani!"


Christina vs. Marilyn


Lista på personer som alla bara ääälskar hela tiden:


1. Gwen Stefani - alla ska alltid avguda henne, "Hon klär sig så coolt", och liknande kommentarer är vanliga att höra när man pratar om henne. Hon klär sig eget, och det är bra, men fan heller snyggt!

2. Christina Aguilera - "Hurt" är inte ens bra, hennes gamla låtar är såå mycket bättre. Henne tycker också alla klär sig så snyggt. "Hon är vår nya Marilyn Monroe", no shit. Jag tycker inte hon är det, hon VILL vara det. Det finns en skillnad.

3. Larry - visst han har gjort maten godare. Men vad missade jag som gjorde han till den som är så fantastisk så att hela ljushallen ropar "Larry, Larry...", i kör när han var med i julspelet?

4. Viss person i 8:an - allmänt jobbig.


Som motpol: Lista på folk alla ser ner på:

1. Britney Spears - visst, jag tycker inte att man ska festa järnet när man är tvåbarnsmamma, men vad hade hon gjort innan dess som var så hemskt? Hon gick runt i inte helt moderiktiga kläder när hon var gravid. Men vem orkar vara helt superstylad då? Hon får väl fan se ut som hon vill, och välja vem hon vill som pappa till hennes barn.

2. Lindsay Lohan - okej, hon tar säkert droger och sånt, men jag tror folk skulle varit  på henne ändå, bara för att hon gjort massa ungdomsfilmer, men so?

3. Lancômes mascaror - jag har både L`éxtreme och Hypnôse, de suger! Men de ska alla dyrka så mycket. Varför?


Chillin' in Gods crib

Halloj!
Idag har jag och Jessica vart på gudtjänst, man måste gå sex gånger (tyvärr).
Vi stannade kvar i sofforna efter,
och en liten kille ville visa en teckning för oss, den var lite gullig.
Jag har asmycket i skolan nu och jag ska plugga. Snart. Men jag började
precis på en ny bok (Bergdorf-blondinerna),
 och det är roligare.

Tycker låterna sög i går, ingen var bra, fast jag och Jessica pratade mest.

Hej!


Hallå!

Hejsan, det här är mitt första inlägg och det är ju lite speciellt! :)
Idag har jag vart på konfirmationsmöte med Jessica, det var roligare än förra gången iaf. Sedan åkte vi till Farsta Centrum (när blev det världens största fjortis-mecka?!) och Jessica fick hjälp med sin mobil. Vi tittade lite, men det var tråkigt, så vi åkte hem. Jag har pluggat lite (typ asmånga prov) och snart kommer Jessica, och vi ska kolla på Melodifestivalen :D!

Bye