New year's eve

Ja jäklar, nu är det dags för nytt år igen då. Faktiskt bara några timmar kvar på 2007, året då jag började i nian, konfirmerades, startade den här bloggen och säkert massa andra grejer. Får man hoppas. Just nu kommer jag inte ihåg mycket jag gjort detta år, jag hoppas att det inte är tecken på att jag inte gjort saker värda att minnas utan att det snarare beror på dåligt minne.
Inför varje nyårsafton har man förhoppningar som sällan tycks gå i uppfyllelse, folk lovar sig själva att gå ner i vikt, sluta röka och massor med andra klyschor men, surprise, det är aldrig några löften som uppfylls. Jag har typ aldrig haft något löfte men man tror alltid att i år, minsann, då ska allt bli mycket roligare och bla bla bla. Jag ska förvisso inte klaga för jag har haft JÄKLIGT roligt i år. Tyvärr har jag haft mina icke-roliga stunder också, men jag antar att alla har sina ups and downs. Tur för mig har jag världens bästa vänner och en underbar klass att roa mig med. Vi som var i GBG hade det jätteroligt och det kommer jag minnas från detta år. Vad har mer hänt då? Shit, jag kommer typ inte ihåg någonting...
Hjälp!
Men det jag kan säga om det nya året är att det nog kommer bli både riktigt jäkla asjobbigt men förhoppningsvis jätteroligt också. Det har såklart med gymnasiet att göra, jag menar dte är faktiskt i år vi går ut nian och ska börja någon ny jäkla skola, med nya människor att gilla. Jag är nöjd om jag ens kommer gilla mina nya klasskamrater till hälften eftersom de de konkurrerar med är inga mindre än min klass, och den är svår att slå.

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!

Inte bara gräsklippare, målare och skrattare

Nej, minsann. Gissa vad jag kan lägga till på mitt CV? FÖRFATTARE! Ni vet (ni trogna läsare) att min tjuvlyssning kom med på tjuvlyssnat. Men vad ni antagligen inte visste är att den är med i deras bok! FATTA COOLT! Något jag har skrivit är med i en bok?!
NYP MIG I ARMEN NÅGON!
:D

Summer in the city

vera å magdaSomras...<3
MOIMoi..
Alltså, nu är det mörkt, kallt (okej, inte så jäkla kallt) och allmänt deprimerande. Vad kommer då och lyser upp tillvaron? Jo, just det ja, H&M-katalogen. H&M:S sommar-, eller vårkatalog damp ner i min dörrmatta igår och genast flyger sommarkänslan till ens hjärta och bosätter sig där medan man bläddrar bland klänningar och bara ben. I och för sig kan man ju inte undgå att bli lite smådeprimerad när perfekta människor står och plutar med läpparna, men bortsett från modellernas kroppar så kan man inte undgå att bli varm inombords när man tänker på varma sommarkvällar och ljusa nätter.
Sommarn är så jäkla underbar så länge man har vänner och stränder i närheten, sedan ordnar sig allt. Jag har stora förhoppningar på sommaren -08, och det känns som att det kommer bli en sjuhelsike till tid. På sommaren kan man liksom bara vara ute dygnet runt och sova på en äng eller dylikt, ifall det skulle behövas.
Men sedan kommer man till sista sidan i katalogen och man inser att det är mörkt ute. Men då kan man skatta sig lycklig med att det bara kan bli ljusare.

Jag tycker vi drar till Skärgården i sommar!

Puss!

PS. Ska jag berätta något knasigt? Jag blev typ helt förälskad i sommras. I EN HEL FAMILJ! Helt sjukt...

Min jul.

Vad gjorde jag på julen, då? Jo, minsann, min familj var hemma hos mamma och spisade vårt eget julbord. Jag är ju verkligen inget fan av det svenska julbordet så jag var tacksam över att jag fick undslippa det. Först blev jag väckt av mamma vid halvtio med en morgonpresent. Visade sig vara Weledas wildroslotion så att jag skulle kunna använda den efter mitt planerade julbad. Vi åt frukost och sedan tog vi (jag med riktigt fett hår) en promenad. När vi kom hem började mamma laga mat och grejer och jag tog mitt julbad för att vara ren lagom till Kalle. En konstig sak; varför säger vi bara Kalle, jag menar det är ju för i helskotta Musse, Askungen, Robin Hood och massor med andra filurer som gömmer sig i rutan. Jaja, endast en parantes, en analys får vi ta en annan gång. Kvällen avlöstes med mat, godis, Karl-Bertil (som jag verkligen ÄLSKAR, speciellt deras tonlägen. Typ mammans "Du har druckit glögg!"), och så klart klappöppning. Jag fick den efterlängtade laptopen som jag så länge önskat. Skriver på den nu faktiskt, dock skrämmer den mig ibland. Den får lite ryck då och då. Jag fick också en bok, lite smink, trosor, nattlinne och pengar.
På kvällen så kom lite vänner över och höll igång. Det var trevligt även om jag kände mig som en sur bitch, men jag är lite pedantisk i vissa fall.
På juldagen bar det av till Sala och morfar och nu är jag hemma igen. Erkänner att jag har ganska tråkigt eftersom alla tycks göra något idag. Puhu...
KRAM!!! <3

Jul, jul, strålande jul (?)

Julen är den tid på året vi ter, vi äter handlar som mest, vi får som mest presenter och vi äter som onyttigast. En liten tanke bara, är vi lyckligare också då eller? För ju mer klappar vi får dessto gladare blir man ju också, eller? Jag tycker julen blir mer och mer hyterisk och alla har sådana jäkla stora förväntingar på den. Typ, nu till julen måste vi bevisa att min familj är så jäkla perfekt och lycklig, härlig och humoristisk. Jag säger bara så här, julens riktiga betydelse bara flyter bort mer och mer, instängd i ett litet hörn ligger tankarna om hjälpsamhet och familjetid.
När man ska leta julklappar är det mer så här "Skit också, vad ska jag ge till Farbror Hans, det räcker ju inte med att han får mina hemsnickrade kärleksdikter, han måste ju självklart få något DYRT också". I år funderade jag verkligen på att säga till alla, att vet ni vad, köp inget till mig i år, skänk pengarna till någon som verkligen behöver dem. Men tror ni att jag gjorde det? Nej, det klart jag inte gjorde, för jag vill ju trots allt ha den där mobilen eller ipoden. Typiskt men sant, jag får väl leka martyr nästa år istället.

<3


En seg dag - en deg dag

Jag har ätit alldelles för mycket pepparkakor och lussebullar senaste veckan. Seriöst, idag åt jag typ två rör Annas pepparkakor och tre lussebullar, min mage känns som en enda deg. Och jag kan bara inte sluta!
Uscha...'
<3

Ett glatt kylskåp

Visst är det härligt när ens kyl samt skafferi är fullproppat? Jag tycker det är helt jävla underbart när man bara kan gå och plocka godsaker. Det är så kul att komma hem då liksom, när det finns mycket mat. Julen är höjdpunkten nummer ett när det gäller mat, då inte för att man äter Jansson frestelse eller annat skit (ja, skit är vad det är, blä för julskinka och prinskorv, hurra för risgrynsgröt och morfars köttbullar!) utan för att då är mitt skafferi (i alla fall hos mamma) proppat. Nu när jag kom var det liksom svårt att bestämma sig för vad man skulle välja. Jag håller helt och hållet med Gustav i SVensson Svensson, "Är magen glad så är människan glad". YEAH! Haha, vad täntigt med ett jää men sånt får ni allt stå ut med!
Det här bör finnas i ens matförråd enligt moi!
Yoghurt, daddlar, rostade solroskärnor, valnötter, blåbärsglass, pepparkakor (både hembakade och Annas, inget annat skit!), brända mandlar (undrar varför det heter brända, borde ju heta rostade), blåbär, clementiner, halloumi och säkert massor med andra smaskens saker!
Vad är era favissar så här till jul SMÅ gullebarn?

Idag så var det återigen Luciaövning, säger bara en sak, vi kommer vara  det bästa tåget ever (NOT!). Ikväll är det ett så kallat genisrepis och jag och Jessica ska dit extra tidigt för att kirra de röda banden som alla (?) ska ha. Jag menar HALLÅ, det är ju bara Lucian som ska rött band, tärnorna ska ju bara ha glitter i håret. Sjukt, sjukt!

Hehe, igår så skrev ju jag om att allt jobbigt var över, måste rätta det lite, har some french kvar. Ska mejla det till Henrik i helgen, skulle börjat idag på lektionen men då bestämde sig alla datorer för att DAMPA samtidigt. Men det känns iaf som att skolan är över på ett tag och det är så jäkla UNDERBART!

PUSS!

Vill hälsa till den lilla tösen Linnea som inte blir frisk. SAKNAR DIG!<3

Bläsch

Alltså, har ni också tänkt på en grej. Att alla (okej, vissa) ska vara så jävla macho och stöddiga? Vad hände med de där gullungarna som nu plötsligt leker tuffa och ska vara några jävla gangstrar? Man ser ju rakt igenom dem och det är ju bara småpojkar man ser. Små, rädda pojkar med dålig självkänsla som gör saker de egentligen inte vågar. Synd tycker jag, speciellt att andra ska behöva må dåligt för att de inte tycker om sig själva...

Har ni tänkt på något annat? När började alla få dubbelhakor, celluliter, bristningar och blev ironiska?
Hehe...
PUSS!


Nu tändas tusen juleljus...

Nu känns det som om livet är lättare igen. Nu är alla prov avklarade och all jävla press är som bortblåst. Jullovet nalkar och äntligen har man tid för saker och ting. Nu är liksom allt helchill med lussebullar och julmusik. Den här hösten har varit ganska jobbig måste jag nog säga men nu är det förihelskotta bara en termin kvar. Det är i och för sig blandade känslor, det är nästan mer jobbigt än roligt. Jag kommer sakna varenda kotte och det känns redan. Jag är medveten om att det här låter som värsta avskedsbrevet eller något annat töntigt, hihaho.
Idag hade vi håltimme eftersom Johannas dotter var sjuk ännu en gång. Hem och kolla på tv blev det. Men nu så är det snart läggdags för lilla mig.

PUSS små sötnosar!

Hej alla barn!

Jag tänker icke skriva mycket eftersom jag VERKLIGEN bör börja jobba med min no-grej. Konstigt att man aldrig gör sådant direkt utan går in på roligare grejer först. Ingen har svarat på min afrikafråga, hur jag ska tolka detta?
Jag är så JÄVLA trött på ytliga människor!

klart slut <3

PS. Halva min panna har sovit idag. Imorse hällde jag havrefras i juicen (vet att jag har berättat detta för alla redan :D). Idag fick vi äta på mentorstiden. Ingegerd blev arg.

Någon?

Är det någon som ska med till Afrika?

PS. Är det någon som kommer ihåg vad giraffens tårar innebar? Inte själv titeln utan ordspråket?

PUSS!

De godaste dryckerna!

1. Hallonsoda! Så sött och rött!
 
image50

2. Päronsoda!


3. Coca Cola! Med citron så är den gamla klassikern underbart god! Men ingen jävla light, det är bara skit!

image51


4. Cider! I så fall ska det vara typ äppel eller passionsfrukt eller något annat exotiskt!


Haha, sicken kort en! :D


"Cola, Sprite, Fanta, Te, Kaffe, Hallonsoda eller Sodavatten?" "Eh, kranvatten tack..."

image49Så kärt, så kärt...
Jag har kommit fram till en sak. Jag älskar vatten, coh då inte whiskey eller vodka eller något annat livs vatten, utan bara vanligt kranvatten. Det är det jag saknar mest när jag åker utomlands (där det för övrigt smakar förjävligt) och det är det jag alltid väljer på resturang. Tråkigt kan det låta men så, sant så sant!
En annan upptäckt är att hela jävla idolfamiljen hänger i Skärmarbrink. Där har jag sett, Markus, Agnes och Felicia, har även hört att Danny har varit där. Är Idols signum typ "Va' med och du får en lägenhet i Skärmarbrink", eller? Jag väntar bara på att Måns ska vara där, då kommer det gå vilt till (haha, inget kommer hända för jag kommer stå helt förlamad, är alltid ganska uff när jag är där ändå eftersom jag är på väg antingen till stallet eller yogan). Iofs så var det väl en studio där för ett tag sen, kanske ligger kvar, den där byggnaden vid tunnelbanan liksom? Hur som helst, ska man ragga idoler så är Skärmarbrink ett hett tips!
Goder afton!

Big girls?!

Alltså, jag blir så jävla trött ibland. Jo, när folk ska uppmuntra människor och nedvärderar andra människor. Typ säga när ens kompis tycker att hennes hårfärg är ful då säga "Men, brunt är ju jättefint, det hade ju varit mer synd om dig ifall du hade haft blont hår!" Kan man inte säga "Alla hårfärger är ju asläckra"? Då, som mitt konkreta tips i detta är Mikas låt om "stora flickor" (skriver inom situationstecken eftersom det på svenska låter helknasigt). Han sjunger om att alla tjejer med mera hull på kroppen ska vara nöjda även fast de inte är trådsmala. Heja säger jag om det hade slutat vid detta, men icke. Då ska han fortsätta med att säga att smala tjejer minsann behöver lägga på sig. Vad är det för jävla stil? Varför inte bara peppa alla, eller iaf inte nedvärdera någon annan? Vem sa att man var helt nöjd med sin kropp bara för att man är saml. Då får man minsann inte ha kroppskomplex, då är man ju smal och lycklig!? Nej, vet du vad, Mika, det sitter inte i vikten! Jag kan ju säga så här, det sitter i huvudet!
Sedan en annan sak, tidningar ska ALLTID klanka ner på smala kändisar, och visst, vissa är absolut för smala men man behöver ju inte skriva att de äckliga för det.
Man får ju inte glömma att vissa är naturligt smala liksom! Sen när blev det okej att klaga på någon annans kropp?!
image48Keira, vissa anser att hon är för smal. Fine, men låt henne va! Hon kanske alltid har varit smal, kan inte hon få vara det då?


Att växa upp i en barack!

Har ni också lagt märke till alla dessa grå baracker som smälls upp lite här och var? Är det inte synd om dessa barn som blir inhysta i något grått plåthus? Undrar om de känner sig lite mindre värda än de som får gå i röda stugor, kanske värsta rivaliteten. Typ som mellan min skola och den uffiga ganska nära den. Alla vet ju att vi äger dem liksom.
Helgen har varit släktfylld med pepparkaksbak och middag. Träffade alltså mina båda släkter, först var jag hos morfar. Sedan Kungsholmen hos farbror och faster. Träffade kusinbarnen och kusiner och sådant. Jag gjorde en jättefin (HAHA!) smällkaramell också!
Nu är det inte långt kvar till jullov:D

<3<3

December 1st

Om tjugofyra, snart tjugotre, dagar är det jul. Ifall det är någon som missat detta faktum, vill säga.
Julskyltningen är så klart i full gång, börjar väl i mitten av November. Jag måste bara säga att jag börjar bli lite trött på alltihopa. Alla förväntingar man har, den perkfekta julen och bla bla bla. Nej, seriöst jag kanske låter torr och tråkig men jag börjar tycka födelsedagar och jular är lite överskattade. Men nu ska jag inte låta så pessimistisk. Igår så var det pepparkaksbak hos morfar och jag och mamma fick träcgas på tåget. Hur mycket folk som helst, samma när vi skulle åka hem idag. Åt alldelles för mycket deg men det hör ju till. Snö där borta så lite julkänsla infann sig, förstärktes med lite sång från någon dansbands-Sten. Haha. Appropå dansband så såg jag han som sjunger Eloise på tåget. Han hade jeans han var för gammal för och stod och riktigt sög åt sig av uppmärksamheten.
Just det, julkalendern började, den blir nog bra ska vi se.
Fy vad nere jag låter men det stämmer ju så varför ljuga...

PUss på er, hoppas ni är lite gladare än jag för tillfället.
Förlåt om jag sänkte ert humör...<3