Seeeg dag!

Ja, gudsingen vilken seg dag idag alltså. Jag vill bara sova fast inte så att jag kan sova mer bara seg. Absolut inte läge för plugg till SO-provet, blä. Skönt med sovmorgon imorrn iaf. Jag får väl plugga lite då då. Allmän dag, inget speciellt hände. Konstig mat och seg matte. Gjorde faktiskt två fina kompisband till Vera och Linnea så om ni ser de så kan ni ju tänka på lilla mig. Nämen oj vilket segt inlägg det här blev. Är det inte någon som kan dra en rolig historia eller något? Nähe. Jag får väl roa mig själv då.
"Hur många huvudstäder har Kanada?"
"Ja vene, en?"
"Åtta va?"
Den här måste läsas upp för att den ska vara rolig.
Tycker det ska bli ganska chill med den nalkande friidrottsdagen dock så fasar jag lite inför 800 m. Jag är skitdålig på spjut och kula, det enda jag var bra på kastgrenarna var diskus och den var ju självklart inte med. Typiskt. Men ett tips är att kolla på klassens stolthet Linnea - även känd som Årets Ahtlet!
Nej nu ska jag trippa tillbaka till mor min, som by the way (Är lisa och Jessica chockade?) blev väldigt glad för mina fina presenter. Jag gjorde en total vändning när jag gav de eftersom jag totalt nochanlerat Morsdag tills dess. "Nämen Magda!", utbrast hon och det är ju inte fel.

Nu får ni ha det så bra! <3

PS. Någon som har en svart kjol att låna ut till balen? Och ni som oroar er - det är inte jag som ska gå på bal i svart kjol - jag är servitris.

Pick-nick! Hoho

Idag var det picknick med folk i klassen. Det började som en oskyldig matfest (eller ska jag säga fiesta?) men utvecklades till ett jävla röj med Bro bro breja (ingen aning om stavning) haha. Jag kan ju säga att det var riktigt svåra val ibland alltså, typ Anton eller Fredrik, känns jäkligt tufft att välja. Vi spelade även brännboll, lekte burken och charader. Försök göra Arne Weise och George W Bush går i söndagsskola liksom;P. Men nu är jag hemma hos Vera (blev lite smygspaning på henne eftersom hon och Fredrik var ute - ensamma! - i skogen) och vi ska koka kronärtskockor (heter det verkligen så?) och spela nintendo wie eller nåt..

Puss sötnosar!

Update: Helt slut i speciellt höger arm. Det var skitroligt rent ut sagt men man blev så jävla trött. Helt blött av svett blev jag men whatdaheck! Det är bara bra. Spelade mest tennis men boxning, bowling och golf blev det också. En gång lyckades jag slå till Vera typ ashårt med en kontroll och då blev jag lite rädd att jag skulle haft sönder den men det gick bra.
Nu sitter jag här medan Vera sover, :P, tur att ingen annan är hemma (fattar ni? Hon har liksom hela lägenheten för sig själv!) då hade jag inte vågat gått upp och satt mig vid datorn hennes.
Kom ihåg att gratta på Morsdag så att alla mammor känner sig uppvaktade, de gör ju faktiskt väldigt mycket för oss (de flesta) så en dag kan man faktiskt undvara för de! Jag ska baka bröd (tar typ fleeera timmar!) en cheesecake och så ska mamma få en tvål och ett martiniglas. Jag gillar iofs att baka men ändå, liksom!

Hmm, Veras telefon piper ibland, varför?

Puss igen!

Lasagna fiesta!

Hehe, de flesta förstår nog rubriken, fick något litet ryck och fick en bild av spanskagruppen som stod och sjöng lasagna fiesta i matsalen. Idag fyller min pappa år! GRATTIS! Vi ska snart äta quorn och tårta i mängder, mums! Det blev en jordgubbstårta och en prinsesstårta. Skulle försöka skriva på en tårta men pyntgéelen var nästan slut så det blev jättekonstigt och fult, tur att min pappa inte är den som bryr sig. 
Han ska få småskedar och en olivtvål, oj, vad tråkigt det lät men det är askul.
Var på stan med mamma idag och hittade chokerande nog något. Två klänningar och en tröja plus presenterna och jordgubbar till vår spontana och härliga pick-nick imorgon. Det ska bli riktigt skojigt. Känns som ett ganska flummigt inlägg men men. Var flummigt på franskan också, ja i stort sett hela dagen har varit lite galen. Men jag kan meddela att jag är servitris på niornas bal. Känns mycket bra dock är inte Linnea det, hoppas någon av kompisarna är det.

Men nu får ni ha det så trevligt! Puss

PS. Oj, nu kommer gästerna...

Lite special dag

Eller var den det? Hmm, egentligen är väl alla dagar speciella eller vad säger ni? Jag kan ju säga att det var mycket span i matsalen, hehe...
Imorgon är det fika för kompisstödjarna och vi har sovmorgon dock har inte jag lika lång pga fikat, men det blir nog mysigt.
Vera är hemkommen från Italien och det ska bli riktigt najs att träffa henne igen.
Ska till mamma senare och där funkar inte datorn som den ska, hoppas det blir någon ordning på det snart..
Puss

PS. Håller på att kissa på mig! Frågan är bara om jag orkar, hmm...
PS.2 Äntligen funkar Limewire har väntat i typ 20 minuter..
PS. 3 Hur många ps kan man göra? Jaja, idag gjorde jag färdig min fräsiga nåldyna och den kommer nu vara utställd i ljushallen så kolla in den. Sedan gjorde jag också ett hårband av sidenband på en, ja vad var det, 20 minuter? Hehe..

Svävade på moln!

Ja, det är precis vad jag gjorde igår kväll. Lite ängel-feeling fortfarande men det var mycket mer igår. Jag gick runt och pratade med konstig röst och kunde inte sluta le. Och varför?! Jag kramade Måns! (Och alla som tycker det är töntigt, fuck you!) Jag kan säga så mycket som att jag är förälskad, just det! Man kan vara förälskad i en kändis för det är en fysisk betraktelse, lärde mig det av Åsas farfar. Så det så. Det är just vad det är; en fysisk betraktelse, han verkar iofs vara en härlig en annars också men det är hans otroligt sexiga utstrålning som gör mig vild.
Jag och Lisa hade askul igår även om hon hade ont i knäna och fötterna och jag i ryggen så var det asnajs. Vi stod (okej, mest jag) och hoppade och höll på och skrek gjorde vi också (oj, vad jag känner mig som en fjortis-flick-idol-fan, men vafan). Iaf efter Martin Stenmarck (som också är het) så gick vi bakom alltihopa och där stod den lille pöjken och skrev autografer på idol-kort, haha. Jag och Lisa trängde oss fram, eller vi köade så det var inte mer en rätt. Eftersom jag inte var säker på att vi skulle komma fram så tänkte jag när jag var inom räckvidd, jag måste iaf nudda honom, så jag sträckte fram hande och klappade honom på fingrarna, hehe. Men vi kom fram och fick varsitt kort och jag kände att jag måste ta på honom så jag kastade mig runt hans kropp och kramade honom helt enkelt. Han kramade tillbaka och jag gick därifrån med ett leende som inte kunde stoppas. Gaah, vad snygg han är...
Har precis klippt min pappa och ska nu iväg och beställa tårtor till hans tårtbuffé på fredag. Han går ju på en sådan här stenåldersdiet, you know, och har lovat mig och Emil sedan vi var typ 4 och 6 att han skulle äta jättemycket sött när han fyller 60 och det gör den gammla gubben på fredag. Jag kan iaf trösta mig med att han kommer leva jättelänge och att han inte är så gammal i sättet... Men vad ska man köpa till sin pappa i 60-års present? Hmm, ingen jävla aning, får leta nästa vecka + att det är Morsdag nästa söndag så det blir två presenter som ska inhandlas.

PUSS SÖTNOSAR:D

Tex-mex buffé och Rix konsert!

Igår åkte vi till en taco buffé som var riktigt smarrig och den hade allt man vill ha i en taco. Förutom; deras bröd var så små men det var det enda. Igår hade jag en riktig seg/deg-dag och jag märkte väldigt tydligt att jag inte mår bra av att inte gå upp utan ni vet, man går runt som en zombie och halv sover hela tiden. Sedan åkte jag och red, Hillman, och då blev jag lite piggare men segheten satt ändå i. Det gick faktisk ganska bra och det var jätteskönt eftersom det var jättefå människor där. Typ sex, vanligen är det typ elva. Wihi:)
Men sådana segdagar blir det också TV och läsning. Usch, sånt får jag huvudvärk av plus att jag blir helt jätteseg. Nej, idag tog jag nya tag och jag gick upp och tog en dusch och lite sånt. Snart ska jag träffa sötnöten Lisa och vi ska senare åka till Kungsan och gå på Rix, idag går jag dit för musiken eftersom Mika ska vara där bland annat men imorrn bär det av igen när Nrj är där men då är det mest för att då blir  vi (tror jag) flera.
Puss puss

PS. Mitt reportage är typ klart:)

Håltimme ute i det gröna

Som en oväntad överaskning fick vi håltimme på vår NO, jag och Linnea tänkte fira med glass så vi köpte oss varsin glass vid tuben. Twister blev det och sedan kom Caspian och Joel och köpte glass de med så det blev glassparty. De hoppade lite parcour (vet inte hur det stavas) eller mycket kan man säga. De var arga eftersom de blivit förbjudna att hoppa, ehh? Helt sjukt, man måste ju för fan få hoppa. Vi satt iaf kvar vid T-banan i typ två timmar och snckade strunt. Nu har jag kommit hem från yogan och försöker skriva på mitt reportage. Det går lite si sådär men det ordnar sig nog. Hörde av från Vera idag och hon har det helchill i Italien och glassar runt bland de heta italienarna som ivrigt vill prata med dem. Haha:)
Ska se Lost ikväll och sedan försöka sova och imorrn ska jag ta itu med reportaget och sedan ska jag sticka till stallet. På kvällen blir det buffé, antagligen asiatiskt. Det är asdåligt bara för att pappa och Emil gillar det mest så går vi oftast dit. Jag gillar Jäegerhouse bäst (egentligen heter den Löwenbraeu) men det är sällan vi går dit.

PUSS<3

"Men de här var ju riktigt najsa!"

Ja, igår när jag kom hem från stan igår så var det nåt fel på min cykel men Jessica, den lilla tekniska saken, fixade det såklart;).
Igår så var det en riktigt lyckad statstripp. Jag kom hem med ett par skor, en t-shirt, ett par solglasögon och två sidenband.
Jag fick mig några riktiga asgarv också t ex när jag påmindes om vad Jessica sagt till Pätrick och när Jessica sa "Vad säger du om jag tar och dammar av min gamla jeansjacka?". Dammar av liksom, haha. Sedan hände en mycket rolig grej när vi åkte in till stan. Det var två systrar som var typ 13 och 8 kanske, iaf så sa den äldre. ?Vi sätter oss här borta, då kan vi sitta mittemot varandra. Men lillasytern sa att hon inte orkade och satt kvar. Den äldre hade redan börjat gå och då kunde ju hon inte vända eftersom då skulle hon ju tvingats erkänna sig som svag (haha) och fortsatte därför. Så där satt de den ena mittemot oss och den andra ett snäpp bakom oss. Jag fick bita mig riktigt hårt i läppen för att inte skratta. De var helt enkelt riktigt najsa;).
Idag har det varit chill och nu är det bara en dag kvar:D.

Pusspuss

PS. Står inför ett stort dilemma...

Schlagerkväll som slutade kaotiskt

Hmmpfm, ursäkta? Sa inte jag att Sverige skulle vinna i år? Ursäkta, Serbien? Vad hände egentligen med The Ark "de har ju massa fans i öst". Vart tog vinsten och 12-poängarna vägen? Blä också. I och för sig så hörde jag inget bidrag förutom Sveriges men iaf. Kan absoluuut inte tänka mig någon som var bättre.
Ja, igår var det som sagt schlagerkväll á la Magda. Jag, Lisa, Linnea (som sover nu;), Jessica, Arvid, Isak N och Fabian trängde ihop oss i min säng (nån satt i min fåtölj) från 21.00 till 00.40. Jag kan ju säga så här (det var knytkalas och alla hade med sig något sliskigt) min säng var inte så fin. Inte mitt golv heller (som jag hade dammsugit precis!). Det var typ utspilld läsk och utkletad glass både på överkastet och på mitt golv. Så när de andra drog vidare till Sthlms finest så fick jag och Linnea ta fram städmusklerna. Jag fick lägga mig på knä (!) och skura bort all kletig intorkad läsk ich glass. Och sedan fick jag sopa upp allt marängsmul som låg typ överallt. Glassen hade smält totalt så den fick vi hälla ut och vi slängde alla chips som var över. En Sprite blev kvar och vi upptäckte att Päronsodan, som var asäcklig (en blandning mellan Hustler, blä, och rosa-turkosa flaskor, blä) visade sig vara Partysoda, euäääh, jag hade alltså tagit fel när jag och pappa var och handlade. Vi slängde också godiset (eller kanske sparade Linnea det?) som låg blandat med äppelskrutt. Kokosprickar låg lite varstans och det gjorde även päronskrutt.  Överkastet var som sagt marängigt och läskigt (inte skrämmande, läsk-spillt-på) så det blev till att vädra. Alla kuddar (som jag så fint hade tagit fram) vädrades också samt hela rummet faktiskt. Så in the end så luktade rummet grönsåpa och var härligt vädrat och fint.
Nu kanske det låter som om det bara var pest och kolera men det var myspys(importerat från Lisa) och jättetrevligt! Alla frossade och hade jättekul men som sagt, schlagerkväll var bara namnet, jag tror inte nån hörde ett enda bidrag förutom Sveriges...

Puss!

PS. Det gick väldigt bra med Åsas farfar-intervjun. Allt kom in på diktafonen (ja, diktafonen) och han var heltrevlig och bjöd på fika. Tog min favvis prinsesstårta och en kopp grönt te:)!

K-k-k-k-att maj här!

Jessica du förstår rubriken (tänk italienska pinnar och delicious), jag har alltså äntligen klippt mig!
Det var länge sedan sista gången jag lät håret falla men nu har det alltså åter skett. Är väldigt nöjd (jag klippte inte så mkt) och frisören var en väldigt duktig tjej vid namn Evelina. Så nu sitter jag har med superfinthår som nästan ingen hinner se innan jag ska tvätta det på söndag. Det är verkligen så jäkla tråkigt, att tvätta hår som är så där nyklippt, lätt och härligt. Aja, jag får stå ut, några hinner väl se det imorrn på le soir du schlager (som jag så fläshigt sa på franskan) haha.
Pusspuss

PS. Ett litet tips; spana in Veras superheta frisyr..

PS 2. Måste nämna en grej min söta farmor sa. Hon var ännu mer förrvirad än vanligt (hon fyller 99) och hon frågade pappa om jag var snäll, och han skulle ju tråkskämta och säga, hehe nja ganska. Sedan ändrade han sig och sa att jag var snäll och då svarade hon att "Det hoppas jag inte, man ska inte vara snäll hela tiden", väldigt gulligt tycker jag.

Haha! Visar lite av min udda (men ack så härliga) personlighet!

Haha



Lyckorus eller vad?!

Woho! Jag är så otroligt stolt och glad över mig själv!
Vi sprang som tidigare nämnt slingan. Det gick så jävla bra! Började lite dåligt med att Peter startade fast jag inte var klar, men men. Jag sprang hela slingan, stannade inte en endaste gång vilket jag aldrig gjort förut, och jag var typ inte ens helt jätteutmattad. Det har aldrig känts så lätt förut. Sist men inte minst så förbättrade jag mig med 53 sekunder men att det gick så bra inför det jag våndat så länge (jag använder alltid slingan som ett mått på hur jobbigt något är, typ om jag har ohygglig mensverk brukar jag säga, äh jag springer iaf inte slingan osv) värmer så otroligt mycket!
Oush vad glad jag är!
Sedan så gick det bra på HK-provet och nu är det typ sommarlov. Vi har typ förhör i NO imorrn, SO-prov och reportaget men that's it, liksom!
Fan va' chill!
Ska snart åka till stallet och det gör inte ens något även om det går asdåligt eftersom jag är så glad. Har på sista tiden verkligen försökt omge mig med positiva tankar, igår när jag blev arg på pappa så bara stängde jag av det och tänkte på något annat. Hmm, faktiskt ett tips, tänk bara på roliga saker och skit i allt som du ändå inte kan göra något åt. Tankar föder faktiskt hela din personlighet och karisma, haha vad jag låter vis.

PUSSAR TILL ALLA!<3<3

Grace Kelly

Do I attract you?
Do I repulse you with my queasy smile?
Am I too dirty?
Am I too flirty?
Do I like what you like?
I could be wholesome
I could be loathsome
I guess Im a little bit shy
Why dont you like me?
Why dont you like me without making me try?

Gaah!

Är det ingen som vill gå Justin?
Snälla!?

Är det något fel på mig?

Jag tror nästan det eftersom jag idag är sååå pigg.
Har inte haft sådan energi på, ja, vad kan det vara? Ett halv år?
Idag när jag vaknade visste jag inte vilken nästan perfekt dag det skulle bli.
På engelskan fick jag ett solklart MVG på bokpratet. Jag sprang aldrig slingan eftersom Lena gärna ville att jag skulle komma på kompisstödjarmötet.
Så iaf så slapp jag slingan, även om jag ska köra den imorrn istället. Sedan har jag bara haft allmänt kul och på yogan så var det ashärligt. Allt gick typ bra och vi fick göra nya övningar.
Wow vilken energi jag har (låter som Ebba von Sydow nu, eller), nån som vill ta ett varv på spåret?!

I måndags så hade jag en telefondag, jag ringde både Tele2 (där fick man svara på frågor om deras service efter samtalet, haha, gav de bara treor eftersom de inte höll med mig), Dermanord och Åsas farfar. Alla var dåliga förutom Åsas farafr som jag ska intervjua på lördag på café Thelins. Han verkade jättegullig och sa att han skulle bjuda mig på fika. Sånt där kan ju vara både jobbigt och roligt, det är ju inte som att man kan ? Jamen, jag tar en oxfilé och räkmacka tack! (Vet inte varför någon skulle göra det men men, ni fattar poängen) Iaf så ska vi träffas på lördag och jag måste erkänna att jag är nervös. Om nån kommer på en bra fråga så säg det!
I måndags så städade klassen också, 2500 får vi. Det blev som vanligt när vi städar, jag kommer typ 1 km efter alla andra och går och plockar pedantiskt rent (okej, kanske inte riktigt pedantiskt). Jag måste nämna matteprovet som gick riktigt bra faktiskt.

Igår så var jag och mamma på stan efter tjejerna i klassens besök på ungdomsmottagningen, vi hittade inget och jag blev asarg (ingen mat+inga köp) men sedan blev jag gladare när vi åt. Vi åt i Kulturhuset, jag tog en broccolipaj med ädelost, och sedan var det dags för teater.
Jösses Flickor var det och den var superbra! Den borde verkligen alla se, speciellt i denna antifeminist-tid. Slutade dock sent men vi håll till godo med masor med snack.

GODNATT<3<3<3<3


Min tjuvlyssning kom med!:D

Tjuvlyssnat
Tjej 1: Jag, dock hade jag hallonrött läppglans
Tjej 2: Jessica
Kille: Fabian
Ta det med en liten nypa salt, det var inte riktigt seriöst!

Kamprad vs. IKEA, Silvstedt vs. silikon och Magda vs. pussel

Hmm, nu kanske ni får upp konstig bilder i huvudet på mig i kaninoutfit liggandes i en Klippan undertiden jag lägger ett pussel men jag kan lugna er med att säga att så är inte fallet. Det är bara det att igår när jag kom hem skulle jag absolut och bestämt plugga i två timmar men eftersom jag gärna gör allt för att slippa ibland så tog jag fram mitt favvo-pussel. Det är ett tusenbitars med ca fem miljoner gubbar på och det lägger jag typ två gånger per år. Jag tog alltså fram det och började maniskt försöka lägga alla bitar. När jag är riktigt koncentrerad så börjar hela min mun pluta något otroligt (det är inget jag kan styra över, dock) och nu kan jag säga att min mun var ungefär en decimeter lång. Jag satt som i trance med pusslet och det blev inget plugg. Sedan blev jag väldigt trött och gick och sov i två timmar sedan var det liksom inte läge att plugga så jag lagade (eller snarare värmde upp) kyckling och ris. Sedan kollade jag och mamma på Marie Antoinette som jag faktiskt tycker var riktigt bra. Ack så härliga färger och miljöer...
I onsdags skulle som bekant jag och Vera intervjua dagisbarn men de var så tysta så vi gick till sex-års efter. De pratade så otroligt mycket så det var väldigt bra, annars hade det ju inte funkat. De var såå söta och hade så gulliga ideer om kärlek.
Idag har jag och Jessica varit i kyrkan på konfaträff, alla var lika tysta som vanligt man men. Ikväll ska jag och mamma ha massagekväll och dricka smoothie!
Hmm, jag borde kanske nämna att vår årskurs var på Vasamuseet och så, det var ändå ganska chill och jag tryckte i mig så mycket pannkakor med hallonsylt så jag nästan sprack. På väg mot båten hem så bröt jag och Jessica ihop av skratt också medans vi sjöng/skrek Dovre Calais...

PUSSPUSS
Ps. har alltså inte pluggat ett skit fast jag verkligen behöver... Blää...

Den såå låånga helgen...

Jag har ändå haft en ganska trevlig helg. I lördags så sov Vera över hos mig och vi stod i Bagis i en evighet, det var kallt men nödvändigt. Sedan drog vi hem till mig och pratade till typ två. 
I söndags så var jag och Vera på stan och ett smärre drama utspelade sig när en jacka jag tyckte om inte fanns i min strl. Vi fick åka runt och leta och till slut hittade vi den. Jag köpte även en blus och ett nagellack. Senare såg jag och mamma på Frida Kahlo filmen som faktiskt var bra.
Igår så var det ganska chill och mer tänker jag inte säga om det...
Kvällen slutade iaf med att Vera sov hos mig. Imorse vaknade vi ganska sent och satt och smsade i min säng och var allmänt sega. Nu har jag tvingat mig själv att gå till pappa eftersom datorn hos mamma är helt störd och jag måste göra en dum engelska uppgift. Som jag verkligen borde börja med nu.
Imorgon ska jag och Vera intervjua småbarn på ett dagis om kärlek och det ska bli lite uppiggande, hehe.
Men nu måste jag som sagt börja, puss.