Granna Gränna!

Hioho, vilken finurlig rubrik jag fick till, eller hur?
Är på landstället utanför Gränna men just nu på bibblan, det är ju där man kan vara inne på datorn som en annan svenne.
Har haft väldigt trevligt både här och i England. Förutom att jag ALLTID måste bete mig som den snälla i den här familjen eftersom min bror inte alltid är det. Och alltid lyssna på hans och pappas bråk. Lite dåligt!
Det blev inget badande i England men det var faktiskt inte så dåligt väder som man skulle kunna tro. Vi åkte först, efter att vi hämtat ut hyrbilen (en liten söt Citroën dock väldigt jobbigt att sitta där bak. Både jag och Emil är ju långa och då blev vi tvungna att sitta dubbelvikta eftersom det var en minibil) till mina farföräldrars vänner Celia och Harry, båda britter. Väldigt hyggliga människor som har (hör och häpna) ett hus vid Themsen (!) och ett hus vid Regent's Park mitt i London (!). Vi åkte till det vid Themsen. Nu kanske ni undrar varför ni skulle höra och häpna, jo, det är nämligen så att de ska sälja huset vi floden. Prislappen? EN MILJON PUND!!! Vet ni hur jäkla mycket det är? Sjutton miljoner kronor! Jäklar i min låda och i mina dar'. Det är ju hur mycket som helst, och de har liksom ett hus mitt i London också.
Iaf så var det väldigt fint där och vi prövade att åka kajak och allt, alltså bara lite på skoj precis vid huset. Det gick jädrans bra för mig men min stackars fader druttade i. Men sedan kom en snäll britt med motorbåt och hämtade upp honom.
Resten av tiden tillbringades hos vänner i Southampton och i London. Ville desperat hitta något fint på det stora Topshop jag längtat efter att besöka. Men icke. Så jag fick nöja mig med mina vykortsskiverier.
Kan också meddela att min lilla söta vän Ixus fungerar hur bra som helst och jag tog typ trehundra bilder.
Snart ska jag rida på en lokal häst som heter Isadora. Är lite utav en stammis där.
Igår så träffade jag två kusiner och tre kusinbarn. Väldigt söta. Och min farbror och faster förstås. Har landställe någon mil ifrån oss men de har inte begåvats med en sjö så de badar glatt i våran. Frossade även i tårta och tusentals frukter.

Men nu får ni ha det så bra! Puss!

Jäklar - tiden flyger fram och jag har inte hunnit med sedan sexan

Så känns det, jag har mentalt inte hängt med sedan jag skulle börja i sexan, och nu ska jag liksom börja i nian. Helt sjukt förresten, vi är liksom störst nu och nyss var vi minst, fan vad konstigt det känns.
Har inte skrivit på hur lång tid som helst. Men skyll inte på mig det är com hems fel, blä vad jag inte gillar dém.
Jag har iaf hunnit med en del. Konfirmationen blev riktigt lyckad och det var jätteroligt. Mina kusiner, morfar, familj och vänner kom och firade dagen till ära och jag fick lite skojsiga saker. En fin, söt digitalkamera vid namn Canon Ixus 75, halsband från Efva Attling, guldkors, tavla, silverarmband och massor med blommor.
Jessicas land besökte jag över Midsommar och det var helmysigt. Ligger vid havet och det är ju alltid härligt. Jag dansade loss runt midsommarstången och vi lekte lekar med de små barnen.
Sedan har jag träffat söta små vänner och besökt min morfar i Sala. Jag var på Allsång på Skansen med Samanta och Linnea och jag blev lika frustrerad när jag såg Måns som vanligt. Mungiporna far upp till örorna men känslan av att se men inte röra är helt ärligt panikbildande.
Och imorgon far jag till England. Jag, pappa och Emil ska hyra bil och åka runt på landet och två dagar ska vi tillbringa i London. Ska faktiskt bli riktigt roligt, har varit i London en gång förut men inte sett mer av England. Och jag är ju svag för brittiska så det ser jag fram emot. Sedan typ en dag efter hemkomsten bär det iväg till landet utanför Gränna i en och halv vecka bara tyvärr. Sedan direkt till GBG och båten till Danmark. Mammas kompis man är nämligen författare (faktiskt känd i Finland, kan jag ju vardagsskryta med lite sådär) och han har fått låna en författarbostad på en ö utanför Jylland och det är alltså den vi ska besöka i en vecka.

Men nu får ni ha det så superduperduperbra tills vi hörs nästa gång!
<3<3