Det våras för Valborg!

Kungens födelsedag i all ära men Valborg är den kväll där flest våldsbrott förekommer. Och så var det ju det här med tonårsfylla.. Jag undrar mest över hur det kom sig att just Valborg blev en så stor suparhelg. Är det för att man får vara uppe sent eller är det för att man garanterat alltid kan ligga hemma och spy dagen efter utan att behöva skolka. Då passar det ju både dem som får svindel bara vid tanken att skolka och dem som inte bry sig mer om man får frånvaro.
Men till den här helgen följer ochså en sån prestationsångest. Tanken på att komma till skolan utan att kunna "skryta" om att man varit såå full verkar läskig. För detr väl det Valborg handlar om ur en tonårings synvinkel? Hmm... jag vet faktiskt inte.
Jag hoppas iaf att ni, mina sötnosar, tar hand om er i dessa våldstider och inte behöver vakna upp dagen efter och ångra något. Jag ska iaf försöka ta hand om mig själv... och ett litet tips; ha Maria ungdoms nummer i mobilen ifall att. 08/50843710
Puss


Here I come!

Hallå, här sitter jag och käkar banan.. Idag har det varit superskojigt! Det började visserligen inte så bra när jag ramlar in en kvart för sent imorse. Jag hade tagit fel på tiden eftersom vi inte började som vanligt. Då var det SO-prov och det gick no faktiskt ganska bra, skrev typ sex sidor. Jag är jättebra på att skriva mycket, sedan behöver inte det alltid betyda att det är bra. Vi hade ingen engelska idag (inte imorgon heller) eftersom Lollo är sjuk så då hade vi klasstimme då. Vi avslöjade våra hemliga kompisar och sedan så hade vi lite peppnings-time!
Det var lappar där det stod namn på alla i klassen och så skickade man runt alla lapparna och så skrev alla nåt uppmuntrande och personligt och sedan fick man sin egen lapp. Åhh så roligt det var att läsa! Man känner sig så älskad, :D Och sedan slutade vi. Jag ska försöka göra lite läxor men jag har typ inga, skönt. Men nu har jag inget att göra, ska dra till Linnea senare och panta. Hmm, är det inget roligt på tv? Eller nån som vill ta en prommis eller göra något? Hmm, tyst.
Pussar och Kramar

Paulo Roberto, Muhammad Ali och så jag då, förstås...

Gårdagen slutade med ett buffébesök på New Peking City vid Östermalmstorg. Gillar den och har jag berättat att jag hela två gånger sett Olinda och Patrick från Paradise Hotel där?! Fett grymt.
Jag är ett big fan of barbecue (någon som drog en paralell till MQs reklam?) och det är typ det jag äter när jag är på buffée. Min specialblandning innehåller; entrecote, broccoli, mini-majs, vattenkastanjer och så självklart nudlar, både vanliga och potatisnudlar. Mums! Igår så var det extra roligt eftersom Jessica var med. Men hon hade jätteont i magen så det var ju inte så bra...
Idag så ska jag boxas för andra gången, det ska bli riktigt roligt. Jag, Lisa, Vera och egentligen Jessica ska åka men Jessica har ont i halsen så hon kommer inte. Snyft snyft.
Jag ska snart prova min outfit som boxare, hehe. Ett litet tips, ha håret uppsatt i en tofs och inte bulle, då går den bara sönder eftersom man hoppar så mycket. Man ska också ha med vatten! Mycket viktigt eftersom man annars typ dör av törst.
Först måste jag tyvärr plugga en massa. SO-prov imorgon och det vill man ju få bra på. Sen måste jag packa också eftersom jag ikväll kommer flytta till mamma. Hmm, borde verkligen börja alltså..

pussiluss sötnosar


I'm talking dirty!

Hellu!
Jag och Jessica var hemma och skulle plugga, istället talkade we dirty med en liten ung man i vår klass, hehe.
Gårdagen var askul med lilla Jessica, vi skrattade så vi kiknade och det var ju supertrevligt. Vi gjorde ett försök till att panta burkar och lyckades väldigt bra. Vi gick i Byn och fick ihop 100 spänn, mer hann vi inte. Det hände ju stora grejer i Gårdshuset. Vi gick lite tipsrunda och sedan var det mat ("Jag har en kavaj med sås på!"). Sedan gick vi ut och spelade lite fotboll med några. Efter det bar det av till Jessica och vi körde Jag har aldrig... Spännade eller hur?!
Idag var det match för Jessica (de vann med 4-0 - ägd!) och jag och Lisa drog till stan. Jag kom hem med ett linne, en klänning, en sport BH och ett halsband. KUL!
Jag älskar att gå på stan med Lisa:D
Nu sitter jag här med Jessica och vi ska sticka till buffén, haha.
<3<3<3<3<3<3<3<3

The Game - höhö

Ja, igår spenderade jag alltså en fredagskväll i kyrkan. Jag hade bara tänkt att gå dit ett tag men det visade sig att det inte bara skulle vara vanligt, det var tänkt att vi skulle åka till Betlehemskyrkan vid Rådamnsgatan, det förklarade iaf varför det skulle hålla på så länge. Det vi skulle göra där var något kallat The Game, det gick ut på att man skulle, tillsammans med sina lagkamrater, springa runt i Stockholm och leta efter saker, fota dem, samt svara på en fråga. Vårt lag vann ju självklart överlägset (nu kommer den självgoda Magda fram) och hade dubbelt så mycket som tvåorna. Man fick även bonuspoäng om man lyckades fota en annan grupp utan deras vetskap, fotade en reg. skylt med ett ord (HEJ), eller en gul bil.
Ja, det var faktiskt inte så tråkigt och man fick sin motion, jag var helt jättesvettig när jag kom tillbaka men när vi skulle springa jättefort upp och ner för Observatorielundens samt Mosebackes trappor, så har jag hädanefter ont i mina stackars knän.
Idag ska söta Jessica sova över hos mig, det ska bli superroligt!
<3

PS. Det är skrämmande hur fort min klädhög på min fåtölj bara blir större och större. Sluta föröka dig!

Ett blått & gult flygplan, en smutsig mobil och Gosskören

Så kan man sammanfatta gårdagskvällen och idag. Igår red jag Mr Kiwi, det gick asbra och Sarah var till och med nöjd!? På hemvägen stannade vi och handlade på Hemköp, I love Hemköp i Skarpnäck, det är så trevligt där liksom. Idag så har det varit aschill i skolan och på franskan kollade vi på film för första gången på tre år. Några trodde att Henrik drev med oss och typ bara : Jag ställer fram en tv så att de tror att vi ska kolla på film. Haha, som tur var var det inte så, vi kollade faktiskt på film. Ikväll ska jag till kyrkan (Yes! Någon som vill byta lycka med mig?) eftersom man kan gå ikväll istället för på gudstjänst och det är ju mer soft att spela spel än sjunga psalmer. Så jag ska dra dit med Filip, Sara, Alexandra och Kalle, tror jag. Men nu säger Alex att det håller på till 11?! Hallå? ORKA! Jag ska iaf inte stanna så länge, jag måste ju sussa för fan. 
Imorgon ser ut att bli en roligare kväll iaf. Jessica ska sova över och vi ska ha askul!

PUSS! 


Nämen, vaddå regnar?!

Då var sommaren över då.. Nej, men den kommer nog tillbaka. Jag tycker att det är lite skönt nästan eftersom jag inte hunnit åkt till staden och köpt något vårigt. Jag har fått gå runt i mina vanliga kläder medans alla andra är supersomriga och fina! Hmmfp. Franskaprov idag, mycket lättare än jag trodde så det var ju positivt. Måste berätta om gårdagens yoga, det skulle vara en gästlärare som skulle ha ett andningspass. Det visar sig vara en liten man, solbrun och en liten bulle i nacken, tydlligen har han bott i en grotta och bara ägnat sig åt yoga i flera år. Lite småkul sådär. Han var sannerligen en udda person i alla fall. Han kom från Tyskland och hade därför en ganska kul engelsk dialekt. Men han vara duktig (söörtiin). Ska snart till stallet men jag måste verkligen säga att det är så skönt att provrushen är över om än till tisdag.
Idag på HKn så skulle jag bevisa att Torsten verkligen aldrig kan uppskatta ett skämt, så jag sa (efter hon ställt fram tusen ketchupflaskor) ? Ska du inte ställa fram en flaska till? Men hon bara svarade att nej det ska jag inte. Ja, hon är verkligen ett orginal hon...

PUSS!

Shalom, ett äventyr

Har ju faktiskt aldrig berättat om min båtupplevelse ute på havet. Hela gruppen, typ 30 pers, åkte till Oskarshamn i buss. Det var hur varmt som helst och jag höll på att dö av värme. Vi kom dit och jag och Jessica delade hytt med Alexandra och Sara. Vi bäddade och sånt och sedan var det lite samling och sånt. Man skulle berätta lite om sig själv och bl a hur mycket godis man hade med sig(?!). Det hade ju jag totalt glömt bort. Jag hade varken med mig godis, chips eller något. Jag överlevde dock resan och tog igen det på bussresan hem då jag proppade i mig så mycket att jag mådde illa. Under helgen så var det väl lite typiska lägergrejer, typ femkamp, lekar och så självklart den roliga andakten. Nu ska inte jag sitta och klaga på den men det räcker faktiskt att sjunga en låt EN gång, max två. Inte fyra gånger. En tävling vann mitt lag och vi fick en träfågel och en polkagris, som jag senare inte hittade. Någon blev säkert mycket glad när den hittade den. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag inte gillar den klassiska, då gillar jag salta stänger mycket mer.
Men det var en rolig helg och jag ångrar inte att jag följde min mammas råd att ta med min stora vinterjacka, det var ganska kallt.
Bussresan hem var iaf mycket rolig, det var en klar skillnad mot den dit. Alla, nåja nästan, hade asroligt!
<3

Äntligen..

image33Ett vårtecken i Godebrunn..
Ja, det var längesen man kunde bete sig som en normal människa och vara inne på datorn iaf varannan dag. Men nu så! Min mammas dator är typ konstig men nu har jag anlänt till pappa..
Har haft ett ganska skönt påsklov på landet, som ligger utanför Gränna (dvs Småland, Jessica). Två gånger red jag på en mycket stilig häst vars namn är Isadora (ja, som sminkmärket). Jag har typ läst hur mycket som helst också, iaf lite. Det ska bli ett sant nöje att döda dig, Ture Sventon, Lilla Rosa och Långa Leda och Bridget Jones. Hmm, känns som väldigt vuxna titlar eller hur? Jag jobbade även in 400 spänn på att måla i åtta timmar (jag vet, aslänge men jag kan lätta ert sinne med att det var fördelat på två dagar). Och till alla er som dör av nyfikenhet, nej, jag badade inte. Jag är helt enkelt inte den som badar när det är ca 1 grad i vattnet. Jag älskar att bada men då ska det iaf vara lite varmt i vattnet.
Påsken firade jag i Sala, hos morfar och i Västerås hos kusinerna. Oj, de har blivit så stora. Min mellankusin Mirja fyllde 23 och det var lite henne vi firade.
Har asmycket jag måste göra, ändå väljer jag att sitta vid datorn, mycket konstigt..
<3

PS. Måste säga vad kul det är (och lite hemskt om vi ska vara såna) hur snabbt rykten sprids..