A trip to Goatland

Nja, det var inte några getter. Får ska det ju vara men vi såg inte några. Men inte sörjer jag för det, jag fick ju en massa sötnosar istället. Jag och Jessica delade rum med Sara, Bea och Alex, :D. För att sammanfatta allt kan man säga att det var riktigt roligt. Så här såg en dag ut ungefär:

  • 7.30 Väckning, blä!
  • 8.00 Frukost, mums. Lyx med gröt lagad och allt
  • 9.15 Andakt, blev roligare efter att tag
  • 11.00 Lektion med Henrik, ofta roligt
  • 13.00 Lunch, mums
  • Fritid, oftast låg vi i någons stuga och mös, men jag badade tre gånger
  • 15.00 Fika, frivilligt
  • 15.30 Någon aktivitet, typ måla disktrasor, vattenkrig (ledarna lurade oss och sa att vi skulle ta gruppfoto men kastade vatten på oss, fy! :P)
  • 18.00 Middag, mums, sedan lite fritid
  • 20.00 Familjemöte, man fick en egen familj som man åt kvällsfikat med
  • 20.30 Andakt
  • 23.00 Skulle sova dock blev det mera mot 00.00. De hade fullt schå (hur stavas det egemtligen) att få oss i säng (Det där kan misstolkas! HAHA) och det var bland det roligaste när folk var helt galna och Fredrik sprang in i dörrar och grejer.

En dag var vi i Visby och vid Raukarna. Åt glass och köpte lite godis. Sedan har vi övat lite till Konfirmationen imorgon. Vi från stuga 4 ska showa till låten Fame, ska bli riktigt chill.
Näst sista kvällen så skulle vi försöka smita till stuga 8 (där lite pojkar bodde) men vi åkte fast och fick dra nödlögner, så vi var uppe till halv 3 i onödan. Jag fattar inte att ledarna var uppe så sent bara för att vi inte skulle smita ut. Sista kvällen så fick vi vara uppe till 2 och vi körde Kiss & Blow (blev dock bara en kiss mellan Filip och Jessica oväntat, ahn drog bort lappen, hehe) och sedan Snurra flaskan. Folk gjorde en hel del sjuka grejer. Jessica slickade på Max bröstvårta, Bea slickade på Filips ben, Max bet David i armhålan, Bea bet David i skägget, Filip och Fredrik moonade (det var egentligen Filip som skulle göra det men Fredrik ba' "Jag vill också, vafan". Det var lite knasigt.
Roligaste citaten:

  • "Det där kan misstolkas" - Salle. Jättekul eftersom det bara kunde tolkas på ett sätt. Säger man typ "Jag vill ta dig", så kan, och ska, det bara tolkas på det sättet man tänkte på
  • "What about no" - David, kul när man säger det jättefort
  • "Äh, vafan jag kutar och skiter i om ledarna tar mig i röven. Tja", - Fredrik. Han skulle komma sista natten med Fanta till oss.
  • Vet att det var några fler men kommer inte ihåg de nu..

    Olika väckningar:
  • Carolines var ganska soft. Hon kom in och bankade med en träslev i en kastrull
  • Max ägde, han sjöng och spelade gitarr. Varmkorv Boogie
  • Davids var den roligaste, jag höll på att dö av skratt men det var bara därför att hon gjorde det mot Jessica. Hade han gjort det mot mig hade jag seriöst slagit ner honom. Han kom in och vrålade i hennes öra. En dag senare kom han in och sa "Don't make me scream again y'all", och det gjorde han igen mot henne. Fy vad kul det var.
  • Den mest irriterande var när Sandra och Thomas sjöng "Do you know the muffinman", hatar den leken och den sången.

Tjolahopp!


Efterlyses: Katolsk skolflicka på rymmen!

Det var så jag kände mig när Filip snällt stod och väntade på mig utanför min port på sin moppe. Vi skulle till balen (inte vår alltså) för att servera de fina niorna. Jag hade en pösig vit skjorta och kjol och blä vad det inte var fint. Jag kände mig verkligen som en skolflicka med uniform. Iaf så gick allt bra och det var ju tur. Förutom ett missöde som hade kunnat sluta i katastrof, det var nämligen en tjej som fick i sig ägg fast hon inte tål det. Som tur var hände inget men det var ju helt hemskt. Det var nämligen min "gäst" men ingen hade sagt till mig att hon skulle ha specialmat så jag hoppas ingen tror det, jaja.
Efter så var alla asvaram och jag, Jessica, Vera, Mathilda, Hanna och Isalee bestämde oss för att bada i Sickla eftersom det tydligen var jättevarmt där. Ingen hade ju badkläder så vi tänkte näcka, det skulle ju ändå inte vara någon där. Så glada i hågen så skjutsade vi varandra det och Isalee råkade köra över en vägbula när Mathilda satt där bak. Det kanske inte låter så kul men jag skrattade i ungefär fem minuter och fick kramp i magen. Stackars Mathilda fick väldigt ont. Iaf så visar det sig att platsen vi planerat att bada vid är upptagen av ett killgäng så vi åker vidare och passerar ytterligare gäng men en brygga var ledig. Finfint kanske ni tänker men det är ett bostads område med hyreshus tio meter ifrån bryggan. Så de som kollar ut genom fönstrena ser ju oss alldeles tydligt. Det är även en gångväg vid bryggan. Men stolta som vi är kastar vi av oss kläderna och vattnet var verkligen supervarmt. Som om det var sensommar eller något. Det var iaf hur kul som helst att träffa sina gamla kompisar igen:D.
Sedan cyklade vi hem och idag var det hur varmt som helst och skolavslutnng. Jag fick (måste få flasha lite, det är ju ändå min blogg) 12 MVG, 4 VG och ett ynka G. Men bilden skiter jag i.
I värmen åkte ett gäng och badade i Källtorpssjön efter plugget och det var ashärligt:D
Nu måste jag sticka eftersom det bär iväg till Gotland ikväll.

KRAMAR!

Sommar sol och kortkort kjol...

Haha, kommer ni ihåg den gamla dängan?! Nej, inte jag heller..
Jäklar vad solen jobber nu alltså, supervarmt och härligt. Inte ska man klaga inte.
Snart ska jag servera de små niorna på deras bal och jag ska försöka att inte spilla eller tappa något men det ska säkert gå bra. Var en hel jäkla timme för tidig idag till skolan så jag åkte till pappa och uppdaterade mig lite på nätet. Måste kollat fel på klockan. Jag som nästan stressade iväg och allt. Innan dess så åkte jag in till H&M på Götgatsbacken och köpte ett par flipflops till Gotland (ska dit på konfirmationsresa imorgon) och så såg jag ett par supersöta örhängen så jag tog dem också. Är det möjligen så att jag fyller mitt tomrum med att shoppa? Inte för att det var några jättestora utsvävningar men jag har köpt så mycket på sistone. Kanske är något traumatiskt från barndomen. Det här med att jag blir asstörd på alla apparater som står på hela tiden så att jag går och stänger av allas datorskärmar och sånt när de inte används kanske också kommer fårn någon traumatisk bardomsupplevelse, hoho. :) Nejdå, jag har inte haft så många traumatiska upplevelser. De kommer väl nog mer nu kan jag tänka mig. Som när jag går in med tårna i väggar hela tiden. Eller det var kanske heller inte så där jättejobbigt.
Okej då får väl sitta här lycklig och glad...

GLAD SOMMAR PÅ ER SNYGGINGAR:D

Hur mycket Gunvald är du?

The one and only...

? Jag slänger mig ofta med uttryck som ?fan och hans moster?, ?jävla pannbiff? och ?håll käften?.

? Alla i min närhet som heter Sara, kallar jag för ?vilken jävla Sara?.

? Jag har en kollega som är dubbad, inte som riddare alltså. Han är tysk, men så fort han öppnar munnen så snackar han svenska. Jäkligt förvirrande.

? Jag tycker själv att jag har ett stort könsorgan ...

? Mitt favoritplagg är min trenchcoat.

? Jag kallar mig inte feminist ... snarare allätare ...

? Ibland råkar jag hota folk med att köra upp altarljus i röven på dem.

? Vissa tror att jag är kommunist. Inga kommentarer.

? Om jag inte får en syl i vädret? Ja, då kilar jag in en tvål i den glappande käften.

? Jag jobbar ofta under täckmantel, till exempel som hallick.

Mäh...


Vadå första juni? Och jag som trodde det var mars...

image36De här var nästan lika fina som Magdas, men jag har aldrig fattat det här med glass och jordgubbar och sånt på pannkakor. Det ska vara hallonsylt! Bara hallonsylt!


Visst går tiden fort? Helt sjukt vad den flyger fram. Känns som det var typ asnyss som jag hade bränt sönder hela kroppen och det var skolavslutning och allt det där... Hmm, mycket konstigt.
Eftersom jag inte skrivit något på länge (okej, typ tre dagar eller något) så går jag genom alla dagar eftersom ni absolut inte vill missa något.
Onsdag; friidrottsdag. Utklassning är det rätta ordet. Vårt lag som bestod av nissarna Linnea, Fabbe, Hamed och Jessica, drog iväg redan fösta längden och  våra växlar (och deras 110 km/h fart) gjorde att vi vann med en sisådär 500 år. Men ni andra var också duktiga! (HAHA). Plus vårt os-lag så var ju faktiskt hejaklacken också¨enormt bra. Jag skrek så att jag vet inte vad, kunde inte skrikit mer eller högre helt enkelt, samma gjorde resten av E medan de andras klasser var tysta som möss. Efter så festade vi lite med hissningar av alla de små hjältarna och sedan cyklade jag hem. Sedan bar det vidare in till staden och skattmyndigheten där jag bytte namn. Jo, ni läste rätt, jag bytte namn. Nu heter jag Paris Hilton, tyckte det passade bättre.
Hoho, jag skojar bara, nej men jag la till ett mellannamn eftersom jag ska döpas imorgon. Så när jag gick ut ifrån kontoret så hette jag något annat, ganska coolt.
Eftersom tidsbristen hade kommit så sprang (!) jag hela vägen från skattemyndigheten till yogan, damn! Sista yogapasset, riktigt sorgligt men i höst drar det igång igen. Men jag ska försöka göra i sommar.
På vägen hem från yogan satt jag svettig, fasansfullt trött och med en stirrig blick. Jag är inte arg, jag bara blir så när jag är trött. Men då sätter sig en gammal man framför mig som bryter på något språk så jag hörde inte allt han sa. Hans tänder var helt bruna och det saknades även några och han brister ut i ett "Är du kär?". Jag blev helt ställd och sa typ, nej, jag tror inte det. Mycket märkligt men han frågade igen och sa att det syntes. Lite lustigt att han ser det men jag vet inte ens om det. Vi småpratade lite men sedan skulle jag av.
Alltid trevligt med tubpratare.

Torsdag; slagsmål i skolan. Gjorde världens godaste mat på hemkunskapen. Fläskfilé, potatisklyftor, sky, vitlökssmör och sallad. Red, gick sådär. Åkte hem. Lagade sojakorv, pommes frites och haricot vertes. Gjorde pankissmet och stekte dem. Kollade lite på tv. Gick och la mig.

Fredag; utflykt till Alby. Sådär roligt. Blåste som fasiken. Åt pannkakor och melon och satt bakom ett berg eftersom där var det lä. Efter så åkte vi hem men jag, Joel, Fabbe och Vera drog till Gamla Stan och jag bytte några grejer på Moonsun och grabbarna skulle kolla på piratgrejer. Vi gick in i alla b-affärer som finns och kom slutligen till sergelstorg. Jag och Fabbe köpte skosnören och sedan köpte alla glass förutom Vera. Sedan åkte vi hem men jag stannade i Slussen och köpte en konfaklänning. Orkar inte prova den just nu men får se igen sen om den var bra.

Vill sova...

ZzZzZz...