Avslappningsövningar minsann

Pang!
Idag var jag hos tandläkaren och checkade min jobbiga käka som inte vill gå riktigt. Med mig hem fick jag avslappnigsövningar som jag ska praktisera tre gånger om dagen (!).
Igår kväll var jag med Linnea och det var tänkt att vi skulle åka till Högdalen på lite skoj men det blev inte så, lika bra var väl det, nu missade vi ju inte Lost. Haha.

Igår var ju jag på bio som redan nämnt. En lanthandel i Provence heter den och den var jättebra så se den. Sedan kan ju tilläggas att huvudrollen var très, très snygg! Bara det gör att man vill kolla på filmen. Klipper in en bild av honom så ni riktigt ser vilken godbit det är. image80HET, HET, HET tycker Magda

Ping!

Lantliv på hög nivå

image78Divaliva

Här kan man skymta den gigantiska tjuren!
image79
Hörrni, tjena förresten, alltså sök på tommy skrattar på youtube, det är typ det sjukaste jag sett. Dels är skrattet helt gaaalet men hallå, sången han sjunger i början är ju helt jävla asrolig. "JAA, JAG ÄR LYCKLIG!", ha!

Idag ska jag dra in till stan och pröva skor och gå på bio.
På lovet var dte helchill i skogen. Jag läste ut tre böcker, sist någon gammal Agatha Christie "The body in the library", bara namnet lät roligt.

Jag red två gånger på Diva, hur mysigt som helst eftersom vi red ut i snölandskapet med alla granar. 
Prövade på livet som bonde. Några vi känner där har ju en hel ladugård så jag tänkter, vafan, det kanske är helchill så jag stövlade på mig gummistövlar och åkte dit. Jag fick vara med och mata de söta kossorna och mocka ut deras bajs. De var oerhört söta, jag förstår att indierna ser de som heliga, så jäkla underbara. Kalvar fanns det också (skitsöta!), typ två dagar gamla och en gigantisk tjur. Den var så jäkla stor och mäktig så man nästan tappade hakan, men hur snäll som helst.

Alltså, jag skulle verkligen kunna tänka mig att bli bonde, jag menar varför inte? Man har ingen gnällig chef och man har samma rutiner och kan bara gå och prata med kossor, vad mer kan begära?

Får väl se hur det går med planerna...


Toodles!

Hua, mina ögon blöder

Surfade runt lite på patriot.nu (ni vet flyern vi fick se i skolan) alltså, vad är deras problem? Vad gick fel i deras liv kan man ju inte undgå att undra?

Shit, mannen.

LOVE till er söta barn!

Going to the ödemark

Imorgon bär det av till Gränna för mig, det betyder granne med kossor, mil till närmaste civilisation och inte mycket att göra but I like it!

Fett skönt med lov alltså, så jäkla chill. Jag har verkligen märkt hur mycket gladare man blir när det inte är tusentals prov och skit hela tiden eftersom den senaste veckan varit fri från det. Hallelujah!

Det var verkligen hur roligt som helst att träffa Bea i söndags, efter caféet drog vi hem till mig och tog bilder på oss själva. Haha, sånt roar helskotta mycket.
image77Sexy gals... Yeah!

Idag var det en chill dag även om jag blev assur på Peter typ tre gånger. Tog ett snack med honom också med honom om hans så kallade "ordval".

Nej det här var fett med flum, sorry.

GLAD PÅSK snaskfior och kallar! <33333333333333333333

Twice in a lifetime

Shit vad bra att Charlotte vann igår. Senaste gången den jag ville skulle vinna vann var Friends och Lyssna till ditt hjärta. Alltså typ sju år sedan. GAALET! Alltså, Hero (eller Hiiiiiiro som Luuk envisades med) är så jäkla trallvänlig och danstvingande, den kommer ta hem hela skiten (kom ihåg var ni läste det först), jag har förvisso sagt det förut men jag menar, i år är året!

Igår när de sista poängen skulle delas ut så fattade vi ju att de skulle gå till Sanna, och eftersom ingen av oss är asskillade på huvudräkning så visste vi inte om Charlotte skulle vinna ändå. Alltså shit vad vi satt och skrek "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!", och sedan, när hon vann ändå "YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!". De där sekunderna när vi inte visste var rent ut sagt outhärdligt spännande, men nu fick vi som vi ville iaf!

Yey.

Idag ska jag göra färdigt min bajsteknikuppgift och sedan ska jag träffa babesen Bea, Alex och Sara. Så jäkla länge sedan och det ska bli hur najs som helst!

Billebutt

Kan också tillägga att det blev mycket åmande när Björn entrade scenen!

Äntligen en liten paus i helvetet!

OKej, vi kanske inte ska överdriva och säga att skolan är ett helvete men vill man ha till en rubrik så måste man ta till lite knep. Jaja, nu är det nämligen så underbart att provpersen har tagit ett break iaf för några veckor. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ UNDERBAAAART! Har verkligen hållt på och spricka hela nian av alla jävla prov och bajs.

Romme var förresten asnajs även om resan dit var en mardröm. Jag var nämligen kissnödig. Kanske inte låter så farligt men det var blan det värsta jag varit med om. Jag mådde så jävla dåligt den sista timmen, hade så jävla ont och kunde inte tänka på något annat.

Chill på er! Det ska jag göra nu iaf, först ska jag kolla på Andra Venyn och sedan på Lost! Älskar att ha håltimme! LOVE!

Så var det helg igen!

Men kommer jag få sova nåt? Nehepp, nehepp. Imorgon ska jag nämligen till Romme med klassen, ska bli askul, nästen lite nostalgi över det. Fan, hörrni, det här borde vi göra varenda år!
Ikväll ska jag äta crêpes, alltså pannkakor. Har varit sugen på det ett tag även fast jag inte alls tyckte det var särskilt gott senast jag åt det.

Idag blev min bil klar. Det blev en Sverigebil, ganska coolt faktiskt även om den är skitskabbig efter att ha sugit upp allt äckel från korridoren på hjulen.

Idag var det även SO-prov, kan ju säga att det sög. Det har jag iofs sagt efter varje SO-prov någonsin men nu menar jag allvar. På riktigt. Men jag orkar inte bry mig längre, eller det gör jag om betyget blir dåligt, aja vi får se.

Nej, det här blev ett mycket tråkigt inlägg, sorry.

L!

Fett bortskänkes!

Idag gick det att vika min lugg, inget bra tecken.
Nu ska jag äta på donkelidonken. K!

Matvärd... pfffff

Idag var jag matvärd. Det innebär att man ska gå runt i matsalen iklädd de fulaste kläder man någonsin sett och se till så att "allt ser snyggt ut". Det var inte roligt. Alls. En fjortissjua sa  jävla idiot till mig. Jävla idiot på dig själv du.

Min bil blir bara mer och mer katasrofal. Det här är den första gången i hela mitt liv som jag känner mig totalt kass. Haha, nästan lite skönt att inte vara bra på något (börjar ju nästan bli lite jobbigt att vara så skillad).

Nej nu, knasbarn, ska Magda iväg och träna lite AUUUM!                                  
                                                                                                                           Flash på hög nivå!
Hade!

Alla snackar om transportsträcka

image73Ooopsie oopsie...image74

Jag klarade mig från brutna ben och förlamningar. Jag slipper gå i gips och få alla signaturer på benen. MEN förkyld lyckades jag icke undvika att bli. Snor i näsan och deg i hjärnan är enbart faktan men som jag tvingas utstå. Blä, blä, men jag anatar att det kunde ha vart värre.  Typ brutna ben scenariet.

Jag och Vera hade verkligen skitkul uppe i Lindvallen bland alla tusentals barnfamiljers om vi trängdes i liften med. Och alla skidskolor sen då. Shit, när ska det ta slut? Förmodligen aldrig, det finns väl alltid massa barn som ska lära sig att ploga ner för backen. Dock snygga skidlärare. Nästa år ska jag och Vera boka privatlektion med en kille, våra enda kriterier är snygg.

Vi åkte grön backe första dagen då det var kanonfint väder med blå himmel och solsken, dock lite isigt. Vi åkte typ en blå också, men det var lite för avancerat så vi fortsatte att åka grön. Vi träffade Frida och Hilda denna dag och det var ju hejdundrans roligt att se lite bekanta ansikten.

Dag två blev vi bättre (vi tränade hela tiden på att åka snyggt med skidorna ihop och det lönade sig efter ett tag) och då var det världens mysigaste väder med snöfall hela dagen.

Dag tre var det dags för finfint väder igen men denna dag blev jag kall enda in i märgen och lyckades inte bli varm. Vi åkte röd backe (COOLT!) och begav oss till Hundfjället för lite omväxling. Där snöade det och var hur dimmigt som helst. Icke bra för min hals men det verkligen fint där med Trollskogen. Kärlekstunnel-feeling på hög nivå. Haha, Snögubbelandet i Lindvallen var inte ens nära i mysfaktor. Paha! Fast Lindvallen var fett med bättre i övrigt!

På tågresan hem överåt jag mig själv på godis. Vera mådde bara illa och det var inte bra för då var det bara jag som åt. Åttiotre spänn hade det inhandlats för men vi åt inte upp påsen på långa vägar.

En rolig sak som hände på hemvägen var i tågvagnen. Vi pratade under hela resan och hade skrattsessioner på typ femton minuter. Efter ett tag upptäckte jag att vi sitter i en tyst vagn där mobiler är förbjudet. Också bör nämnas att Vera har suttit och smsat i typ sex timmer. Stackars alla medresenärer! Håhåjaja!

Slut med flum för denna gång!

Toodles.