Vi drar till fjällen fest hela kvällen

Fjällen here we come! Nja, det där med fest vet jag inte men skidor bli det helt garanterat. Ska bli så underbart fantastiskt att vara ledig där uppe bland toppar och snö. Längtar som bara den. Dock har jag inte ens börjat packa än och jag ska vara hos Vera typ halv åtta ikväll. Det betyder att jag har fyra timmar på mig att boka Romme-resan (jäklar vad med skidor det bli i år alltså, inte van. Min familj är inte någon svenssonaktig skidnissefamilj inte), besöka pappa, duscha och packa. Men why worry? Jag tar det chill och så får vi se hur det går. Den här veckan har varit ashärlig eftersom jag på tisdagen hade en ynka lektion och det var syslöjd liksom. Onsdagen hade jag också en ynka lektion men det var för att mitt huvud strulude i form av bläig värk.
Igår var det dags för bilbyggeri igen på no:n. Kan ju säga att det är första gången jag verkligen känner mig ut på djupt vatten. Teknik är verkligen inte min grej. I need help! (Eller så kan bara bilen ta sig!)

Igår var jag näst intill en zombie när jag och Vera skulle göra sista inköpet till resan. Gick runt med fötter som värkte, en mage som var tom och var sjukt trött helt enkelt. Orkade verkligen inte åka till Cassis som hade fyllt sexton och allt. Gick och la mig typ halv tio istället.

Jaja, borde börja med någonting nu även om det tiden tycks gå åt till att läsa bloggar och sånt.

Puss på er babes, ha det bäst! (Dock inte för roligt utan mig!)

Lördagsäventyr

Igår var jag på stan med Jessica. Det var skitkul. Men expiditerna var dumma förutom på Twilfit där de var snälla.

So Long!

Film

Filmer man kan se om och om igen och som man alltid är sugen på:

  • Bridget Jones, både första och andra - ja, vad ska man säga? Helt jävla underbara!
  • Fucking Åmål - så himla bra helt enkelt
  • Skilsmässa på Franska - mysig film som passar perfekt när det regnar
  • Legally Blonde - charmerande
  • Pretty Woman - en riktig "Flickan får Prinsen-film", shoppingscenen är fantastisk
  • Notting Hill - en riktig "Pojken får Prinsessan-film", ljuvlig! Spikey är också underbar
  • Linas Kvällsbok - huvudrollsinnehavaren chockerade riktigt, har aldrig tyckt om henne men här är hon superbra - skitbra film också!
  • Love Actually - mina kompisar hatar den men icke moi, jag tycker den är extremt gullig, speciellt i juletider men den är bra annars också
  • Sällskapsresan I, II och SOS - makalösa, slår aldrig fel
  • The Holiday - cosy och feel-good för att dra in lite engelska här
  • En Prinsessas Dagbok - highschool-filmer don't get old!


Mästerverk:

  • Erin Brockovich - gick rakt in i mitt hjärta första gången jag såg den, tårar i slutet garanteras
  • P.S. I Love You - så jäkla fin. Man skrattade och grät om vartannat
  • Finding Neverland - grät både en, två och tre gånger till den här sagolika berättelsen
  • Amélie från Monmartre - underbar (och franskan gör den inte mindre fantastisk), magisk filmaffisch också
  • Titanic - en klassiker som det inte går att undvika tårar till
  • Darling - jag kommer ihåg att jag tyckte att slutet var helt sjukt men när jag låtit den smälta in så är den helt ljuvlig


Överskattade
filmer du gott kan bespara din viktiga tidsdiponering (GÖR NÅGOT VETTIGARE MED DITT LIV!):

  • Miffo - så jäkla sjuk, kommer ihåg att jag inte alls tyckte den var rolig eller ens bra
  • Allt om min buske - den mest störda film jag någonsin sett. "Sexkomedi i trädgårdsmiljö", är helt fel beskrivning. Snarare "Sjuk film med noll komik"
  • Så som i Himlen - jag fattar inte poängen med denna film, Frida Hallgren är verkligen inte bra, hon är så stel och jobbig, när hon var med i Krönikan var hon också helt konstig
  • Masjävlar - så sjukt jävla överskattad, inte rolig någonstans!
  • American Sweetharts - kollade inte ens färdigt på den, verkade så skruvad
  • Djävulen bär Prada - boken var bra, men filmen... Vilken flopp!

Man måste ju ha lite sociala aktiviteter med sin far också

image72
Igår kom jag hem från skolan och satte mig vid datorn. Satt där och satt där - alldeles för jäkla länge. Ni vill seriöst inte veta hur många timmar jag spenderade där och till ingen nytta dessutom. Efter ett tag kände jag att nej, så här får inte min fredagskväll spenderas så jag ringde uppa min pappa och frågade om vi inte kunde gå ut och äta och se en film. Han tyckte det var ett bra förslag så vi gick till Chutney och åt, himla god mat ska nämnas om än lite för gott bröd. Bion vi såg var P.S. I love you. Den hade premiär och verkade så där helgmysig liksom. Jag kan bara säga att ni måste se den. Seriöst den var (sluta läs om ni inte vill ha några förväntningar) en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Skratt som gråt blandades titt som tätt.

Jag har väldigt lätt för att gråta på film så det var ju en piece of cake men jag brukar bara sitta och fånle, inte skratta, men denna film lockade fram skrattet, flera gånger dessutom. Den var verkligen så jäkla bra, för att inte säga ett genidrag!
Till detta ska också sägas att min fader, som typ aldrig kollar på tv och om han gör det så är det någon dokumentär om Andra Världskriget typ (eller så sympatikollar han på Lost eller Antikrundan med mig) och ser han en film så är det typ Sicko eller något sådant. Men iaf, han älskade den. CRAZY!!!!

Nog med dravvel, HAVE FUN! (Nu vänats en dag med plugg, plugg och plugg, så inspirerande!)

P.S I love you

Barsja

Igår var min mamma gullig och kom och hämtade mig i stallet. Jag hade ingen aning om att hon skulle komma så det var en härlig överraskning. Hon körde hem mig och bjöd på middag.
Jag älskar sådana där oväntade överraskningar som liksom förgyller dagen!
Hej.

A bigger day!

Ja, som ni alla vet så fyller jag halvår idag. Jädrans coolt om man får säga det själv och jag tackar också för alla grattningar.
Idag agrade Ingis ut totalt på Jessica som alltid får skiten. Bad Bad!
Hade mitt engelskatal gick bättre än jag tänkt mig, stakade mig bara ibland men det var "långt över gränsen för MVG", så det var ju roligt.

Nu ska jag åka och rida!
TJAO!

Glad ♥-ans dag också, även om det är en kommersiell skitdag!

Dagens citat: "Med lite charm går allt". I'll keep that in mind, alltså...


Smsa låna!

Halloj små barn. Idag så var det världens jäkla vårkänsla i luften och det var hur härligt som helst. Hade håltimme på franskan och gick hem till Isalee med henne och Susan, vi gjorde chokladbollssmet och hade väldigt chilligt. Sedan var det lite stressigt för jag och Linnea skulle få en privat rundvandring på K-torp av Linneas farsa. Verkade skitbra och det fanns väldigt söta killar där. Sedan var det dags för bip. Så jäkla underbart att det är över. ALDRIG mer! (Iaf inte i grundskolan men men)

Nu är jag hos min lilla gullunge Jessica who we all love, och vi har haft väldigt roligt när vi testat lite saker på lite saker om ni fattar. Vi åt glass och grejer, första för i år faktiskt, jäkligt special. Ikväll är det möte med klasseliklassen om vår andra klassresa. Haha, vi är typ de enda som har åkt på klassresa och vi gör det igen! HA!

Tjingtjong!♥ 

PS. Ert fel klassen att jag inte kommer ha en aktivitetslista med mig!
Ska komma ihåg att ringa ett buddhistiskt tempel btw!

Sleeping over!

Imorse vaknade jag av att någon jävel bankar utanför mina fönster. Jag blev sjukt irreterad och sprang upp för att kolla vem idioten är. Turns out att det inte är någon synlig och mitt i farten checkar jag klockan. Visar sig att jag har försovit mig i typ femtio minuter, inte bra. Kommer ändå till skolan typ tio minuter försent och det imponerade mig lite, kanske jag inte behöver gå upp en och en halv timme innan?

Efter skolan så åkte jag och Jessica till Götgatsbacken och provade kläder inne på American Apparel men jag kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle köpa plagget i så det blev ingen inköpning. Köpte en väska på H&M istället som egentligen var helt onödig men väskor är roligt så det sket jag i.

Imorgon är det fucking biptest och det äro icke något roligt men det är bara att härda ut för det är la det sista konditionstestet i åtminstone Björkhagen?

Kramar!

Guten dagen

Idag så har allt varit bra faktiskt, inga jävla tabbar i alla fall. Först och främst gick det jättebra på gympan när vi höjdhoppade (eller hoppade höjd om man vill vara pretentiös). Klarade 1,20 som är tio cm bättre än förra året och tio sm högre än mitt personliga. Haha, tänkte jag även om jag hade pissont i ryggen efter att ha fått ribban i där några gånger. Köp plastgrejer vettja! Sedan gick det bra på no-provet eller förresten jag har ingen aning. Vg och g-delen gick bra men mvg-delen har jag ingen aning om, som alltid. Aja, lär ju visa sig. Sedan var det god mat i skolan - kyckling bjöds det på och det är ju alltid gott, sedan åt jag några vårrullar också, så krispiga och goda.

Okej, kanske inte den bästa dagen i mitt liv men den var faktiskt väldigt härlig, ni vet, man skrattar, leker lite, kramar på andra och lite smått.
Ikväll ska här yogas och jag längtar verkligen. Min nuvarande lärare är så jäkla bra och nämnde jag förresten att jag förra gången fick en juice och rökelse av henne? Bara sådär, det gjorde mig très glad!

Tjoflöjt!

Imorgon ska jag till kinesiologen men innan det ska jag och Jessica gå till American Apparel och härja.

Dagens yrke - kock!

Jag lagar nu mat till min pappa och mig. Jag har en känsla av att det blev lite mycket cayennepeppar i soyan. Jaja, lite starkt är väl bara bra eller?! Idag tog jag en promenad  med Jessica och vi gick och höll handen och allt, helmysigt!

PUSS!

PS. Nu har jag äntligen beställt ridkläder. Behöver inte längre låta mitt stackars huvud tryckas ihop i en på tok för liten hjälm och mina höfter slipper pressas ihop i äckligt små ridbyxor. WOHOOO!

What to do?

Det finns antagligen miljoner bättre saker att göra än att sitta och kolla vilken kändis man är lik, förövrigt är jag oftare lik en kille nu än förut, vadan detta? Det blev inget med skidplaneringen eftersom alla lyckades vara sjuka. Det betyder att jag har suttit vid datorn istället för att göra något lite vettigt åtminstone. Behöver duscha, plugga engelska och no samt typ gå ut och gå. Ska kolla med Jessica om hon är intresserad.

<3!


Dessa schlagertider

Igår skulle jag, Jessica och Lisa ha schlagerkväll men icke, Lisa var sjuk så det blidde endast jag och Jessica som såg festen. Eller, ja, fest och fest, ganska slätstrukna låtar måste jag säga även om jag tyckte Amy var bra (shit, jag har blivit omvänd, det skrämmer mig) och den där Alla mina X (erkänn att den var lite svängig åtminstone). Jaja, sedan gick jag och Jessica, efter glass- och chipsmaraton, ut på prommis. Jag skulle gå i mina högklackade som jag ännu inte har användit. Det gick ganska bra men sedan började mina fötter bilda blåsor och en smärta som jag sent ska glömma. Men det är väl sånt man får ta antar jag. De är fortfarande ömma men de blir väl snart härdade.

Idag ska jag åka till Vera för att planera vår skidtripp till Fjällen på sportlovet - looking forward to it! Ska verkligen bli hur jäkla roligt som helst.
Idag så pratade jag och pappa politik på morgonkvisten och vi kom in på när han studerade på Berkely i USA på typ sjuttiotalet och jag blev så jäkla inspirerad - jag vill också åka!

Ciao!

Hurra Hurra!

image69


Grattis grattis bloggen som idag fyller hela 1 år. Jag tycker det känns som igår men nu har det alltså gått 365 dagar sedanden där dagen jag beslutade mig för att börja blogga. Många anser det nog som idiotiskt men jag tycker att det har varit roligt. Haha, det är typ en som har röstat om bästa inlägget (jag hade inte riktigt väntat mig något annat heller om jag ska vara ärlig) men då får ni skriva en hälsning istället, typ "Den här bloggen förändrade mitt liv", eller liknade. Good Luck!

Be nice!image70

Chillin' at Jessica's!

Nu drar jag till Jessica för plugg och gymnasietrix.
TJAO!


Stockholm är verkligen fashionabelt these days...

Eller inte! Jag tycker verkligen det är patetiskt när Stockholm ska försöka vara någon modestad vimlandes av modeller och jättetrendiga designers. Kan inte vi bara inse att vi inte är New York eller Paris och acceptera det? Jag bryr mig inte! Går man in på någon känd modebloggare så ser man genast inlägg om vilka som satt på frontrows och vilken designer som var "to diiiie for", så jävla töntigt!
Vakna! (Vi har ju inte ens Starbucks!)

<3

Nu ska jag verkligen anstränga mig för att skriva det där nedrans talet...

Plugg

Har faktiskt hunnit plugga lite, är väldigt stolt över mina prestationer måste medges. Dock har jag fortfarande inte skrivit ett ord i mitt tal som ska hållas på torsdag, det bör jag göra snarast men det finns så mycket annat roligt (typ zappa mellan tråkprogram). Vi får väl se hur det går helt enkelt.

KISSES!

Skillz.

Alltså, ni ska veta en sak. Jag är så jävla bra på datorer! Hah, det trodde ni inte va?!

Lovelove!♥

"Eller så kommer den vara alldeles underbar..."

Hörrni, nu sitter jag här och letar balklänningar men jag hittar ingen! Varför kan inte bara alla ha massor med perfekta blåsor så att man bara kan välja och vraka? Den enda som jagtycker är lite fin krävs att man ska ha B-kupa i, och om jag milt sagt uttrycker det så har jag inte det. Jag vill ju ha axelbandslös också och det har inte den här heller och den är väldigt kort, iaf för en balklänning. Skit att Christina har så pissig smak och har köpt det fulaste tyget jag någonsin sett till just min klänning. Baah! Jag som verkligen ville ha min klänning och så ska hennes smak förstöra allt! Seriöst, tyget är inte alltför olikt spya!



♥♥

Zombie walking.

Efter skolan idag åkte jag in till Slussen helt själv, mycket modigt. Gick till Hästbiten för att kolla hjälmstorlek eftersom jag verkligen är i behov av en ny hjälm och ridbyxor för den delen, ska beställa det så fort pappa kommer hem. Gick till American Apparel och blev förälskad i typ två plagg men tänkte att jag måste göra någon sorts plan för vårshoppingen innan jag köper upp pengarna. Hittade kläder som jag ville ha på H&M också och kände verkligen lust att bara bränna pengar men jag tog mitt förnuft till fånga. Höll på att hungra ihjäl men tog igen det när jag kom hem.
Ikväll ska jag gå och lägga mig riktigt jäkla tidigt och satsa på morgondagen istället då jag verkligen måste plugga och på kvällen ska jag ju träffa mina lovers.

LOVE!♥


MSN kommer att bli min död (eller iaf mina ögonpåsars mardröm)

Shit, jag borde verkligen gå och sova men det går bara inte när jag väl har fastnat framför skärmen. Det känns som när jag gick i trean och var inne på kamrat typ varenda kväll i asmånga timmar. Jäklar, jäklar.
Idag försökte jag hjälpa med J. med hennes gymnasieintagning men servern strulade så vi får ta det i helgen.

På lördag ska jag, Jessica och Lisa ha Melodifestivalkväll och det kommer vara hur jäkla roligt som helst!
Imorgon har jag dock inga planer så bjud gärna in mig till vad som helst!

KISSES!

Just det, kan ju passa på attt näma att när jag imorse vaknade så hade jag ont i huvudet utav bara helskotta. Inte blev det bättre, jag spydde också! Det var jättelänge sedan jag spydde (tack och lov!) och det är verkligen ingen trevlig sysselsättnig. Fick slita iväg mig till skolan i alla fall eftersom nationella provet väntade. Hade på mig mjukisbyxor och det är ingen vanlig syn ska ni veta, eller jo, hemma men inte i skolan. Imorgon åker jeansen dock på.

Dinnertime.

image64 Min tafatta middag. Men ni behöver icke oroa er, jag åt massor med mellis och lunch!

Nu sitter jag och laddar ner musik och chattelichattar på msn. Imorgon har vi sovmorgon - så jäkla härligt! Vi kommer typ ha det på fredag också, helt otroligt!
LOVELOVE!

Killar lär er det här:

Alltså enligt mina erfarenheter så har inte ni killar koll på en grej ni bör veta om ni inte vill göra bort er. Det är nämligen så att det är skillnad på att vara ledsen, sur och arg. Nedan finner ni förklaring till de olika tillstånden.

Arg: det är när man skriker, svär och har sig. Man är upprörd och risken är väldigt stor att man gör något man senare kommer att ångra.

Sur: det är som att vara arg fast man sitter tyst och säger att allt är "Bara bra!", med en en arg ton i rösten. By the way kan jag meddela att det i princip ALDRIG stämmer. När man är långsint så är man ofta sur.

Ledsen: det är när man är ledsen de flesta frågar om man är arg/sur. Nej, jag är inte arg när jag gråter, jag är för fasiken ledsen. Man kan i och för sig gråta när man är arg också men då är man mycket mera hetsk och gestikulerar och grejer. Sitter en person och gråter: anta att hon är ledsen, inte arg!


Nu har ni förhoppningsvis koll på det här!

Kärlek åt alla!


Tecken som visar att jag numera har ett socialt uteliv:

  • Följer verkligen inga tv-program längre. Inte Let's Dance, Brottskod: Försvunnen eller ens Idol när det gick.
  • Har typ inte sovit in sömnbristen (som det är tänkt) på helgerna. Konsekvensen: alltid trött.
  • Kommer inte ihåg senaste lördags- och fredagskväll jag varit hemma. Yeeey säger jag!

Må vara få punkter men ack så bra! Saknar inte mina ensamma tv-kväller. Hurra för kompisar och helger! Hurra för att fredagskväll inte längre är synonymt med tv-soffa och chips.

Hallelujah! <33<3<3<3


"När jag kommer hem ska jag sova..."

Har ni haft känslan av att även om ni bestämmer er för att göra något så misslyckas ni? Welcome to my world. Innan jag jag hem idag, ja, faktiskt redan igår, sa jag till mig själv "När jag kommer hem ska jag gå och sova DIREKT, eller plugga först". Tror ni att jag lyckades? Uppenbarligen inte, jag sitter ju här, eller hur? Alltså jag tänkte gå hem, äta mellis (ni vet ju hur beroende jag är av det), göra läxor (no.prov plus matteläxa) och sedan gå och sova eftersom jag lider av sömnbrist. Jag som brukar gå och lägga mig nio, senast halv tio, är ett vrak nu när jag gått och lagt mig jättesent i typ flera veckor tid. Nu har jag alltså suttit framför datorn i typ en evighet istället, men så kan det gå.

Shit, jag som har nationellt prov imorgon också. Fuck, det ä uppsatsdelen, alltså hur tänkte utbildningsnämnden när de sa "Let's plåga kidsen, vi låter de skriva en uppsats i tre (!) timmar". Ska i alla fall försöka gå och lägga mig tidigt ikväll.
Idag så var min underbara klass på teater, kulturellt va? Den tatuerade mamman var det och jag tyckte om den. Gör riktigt ont i ens hjärta när barn far illa och det var väl temat i den pjäsen så det var inte någon rolig upplevelse inte.
Idag var det diskussion på g med Casse å Bernie, jäklar vad jag blev irriterad ska ni veta, men det har lagt sig nu. Får väl se om de har tagit ut tjugo bibelcitat tills imorgon, haha, det kommer inte Jessica ha gjort.

Kom ihåg röstningen!

LOVE!
XX

It's coming...

Hello och hej kära vänner!
Alltså vet ni vad som är på G? Min bloggs ettårsdag! Jag kan ju säga så mycket som att det känns som igår som jag startade den här bloggen men nu har det tydligen gått ett helt jäkla år, shit shit. Hur ska vi nu då fira denna storslagna händelse? Jo, genom att ni röstar om vilket inlägg ni gillar bäst och varför, så kommer det inlägget att återpubliceras. Roligt va?! Haha, ingen kommer göra det här frivilligt så jag kommer påminna er hela tiden bara så att ni vet.
Puss underbarn!

Planer.

Mitt framtida yrke: nunna!


One who finds a friend finds a treasure

image58

Jag har hittat de finaste skatterna i världen.
<3

Det bästa 90-talet (och tidiga 2000-talet) gav oss

image59 Remember these girls?

  • Såporna. Vad hade livet varit utan Sunset Beach, Melrose Place, Dawson's Creek, Sex and the City, Nya Tider och Hem Till Gården? Personligen följde jag Sunset Beach i trean och det är den jag skyller min engelska på. Den andra såpan jag följde var Melrose som blev min stora kärlek i typ femman. Jag började tidigt minsann. För att inte tala om Robinson som såklart tittades på varenda lördagskväll!

  • Musiken. Spice Girls kan man ju säga förändrade en hel generation, nämligen min. Min favorit var Geri och tvåa var Emma. Varenda lördag i säkert ett års tid gick jag och köpte Spice Girls-bilder för min veckopeng som var 15 kronor. Åtråvärdaste bilden var Emma som liten i svartvitt och en dag så fick jag den. Lyckan var fullkomlig. Britney Spears hade ju också sin höjdpunkt på nittiotalet även om inte jag lyssnade på henne då. Sedan var det ju Electric Banana Band som regeragde hemma i min ack så ringa skivsamling tillsammans med Björnes hits och min första Abzolut Kidz-skiva som gjorde mig helsåld på Westlife efter att ha lyssnat på Fool Again åtskilliga gånger. Sedan ska vi inte glömma en av mina första skivor som var Drömhus och den spelades också flitigt, och listen to this, jag lyssnar på henne just nu, hur koolt är inte det? Vi minns ju också självklart Aqua.

  •  Tv. Vet att jag redan nämnt såporna som regerade på min tablå men de andra programmen bör också nämnas. Det var väl typ barnprogram från det att jag var sex sju någonting eftersom vi inte hade tv innan dess. Björne var ju en klar favorit men jag älskade också Melodifestivalen och minns så tydligt när Charlotte Nilsson vann och jag härmade henne genom att stel som pinna vanka från höger till vänster ben. Mina föräldrar tyckte att hon hade för mycket smink och på tok för långa naglar och jag var inte sen med att hålla med.

  • Kläderna. Nu ska ihågkommas att jag var väldigt liten i dessa tider men men. Det jag minns är magtröjor (hade två stycken), cykelbyxor (riktigt hett, själv hade jag typ tre par varav ett par illgröna) och självklart platådojorna. De sistnämnda såg jag först på avstånd och ni kan tro att jag var lycklig när jag fick ärva ett par, även de illgröna, av min granne Ylva. Hon hade fått ett par nya och då fick jag alltså ta över hennes. Dock minns jag inte om jag använde de mer än typ någon gång. Jag minns även att bland det coolaste jag tyckte att man kunde ha (men som jag inte hade) var prasselbyxorna av märke Adidas eller Nike, hujedamej!

Vad tyckte ni var bäst då?!

KISSES & HUGS!


Hjärnsläpp

Tjenixen.
Nu sitter jag här och försöker pressa ut åsikter och konsekvenser av om/av den industriella revolution men guess what?! Min hjärna som annars är jäkligt bra på att spotta ut ord och text har totalt sinat och jag kan verkligen inte skriva. Det tar bara stopp och nu sitter jag och lyssnar på Systrarna Graaf istället. Vad i helskotta ska jag ta mig till? Den här uppgiften känns bara så jävla störd att behöva göra på en ynka vecka. Vilka tror hon att vi är? Några mänskliga datorer eller? Newsflash: vi har ett liv utanför skolan också, när vi går hem från skolan så har vi andra saker att gör förutom skolan också. Ska det vara omöjligt att ha bra betyg plus ett socialt liv också eller? Fuck att vi får en liten störd vecka för att sammanfatta en hel jäkla revolution. Jag har seriös ångest men med mig så är det i och för sig så att jag jobbar bäst under press. När det är någon dag kvar innan en inlämning då är jag helt hypad (vet inte ens om det passar in här men shit the same!)  och blir helt maniac och går helt in i skrivandet och det är då allt händer för min del. Men när jag nu tänker efter så kommer jag på att det inte alls stämmer och att mina bästa texter gjordes två veckor innan inlämning, skit också. Kunde vi inte fått den här uppgiften lite tidigare?

Sorry för svamlet.
<3<3<3