Moppeålder.

Jag läste en annons igår, ni vet en sådan där som man grattar folk i. Det var någon tjej som hade fyllt femton. Den löd typ så här: "Grattis nu när du fyller moppe. Hoppas du tycker det är roligt med moppeålder.", plus att rubriken löd "Mopedålder". Helt crazy, hello upprepning liksom. Kan ni liksom inte informera om att hon fyller moppe en gång till eller?!
Fick sjkuts hem från skolan av Fredrik idag. Min cykel har ju fått punka ännu en gång på typ två veckor. Sjukt. Jag säger bara en sak: ställ aldrig era cyklar vi t-banan!
Men iaf, det är så jävla coolt att åka. Typ "Fan vad cool jag är som åker moppe!". Det är också kul när det vibrerar i fötterna "Haha, du gillar när det vibrerar va'? Men hallå, oväntat!"). Man blir liksom helt omtumlad.
Nu ska jag ta mitt pick och pack och flytta till mamma där det fortfarande är strul med internet. BLÄ! (på Com hem!).

Men ni får ha det så jädrans bra!  :D

<3<3

PS. Haha, jag vet att allt det coola försvann när jag skrev det där om moppen, och coolheten, här men men...

Jobbigt värre

image43 Nu är det dags för värmeljus och filtar, hösten har anlänt...

Steg upp fem i fem i morse (!). Är faktiskt inte så trött som man kanske skulle kunnat tro. Kanske beror på att jag gick och la mig kvart över nio. Skulle kollat fotboll med Emil och pappa men den körde aldrig igång så jag sov istället. Men lite chips och glass hann jag få i mig. Gick bra på jobbet, lite blött men annars okej. Snart kommer lilla Jessica hit och vi ska plugga matte och engelska. Så, en helg full av såpa och plugg är väl hur bra som helst? Japps. Det var en jätteskön igår faktiskt. Det regnade utanför så man kunde liksom bara krypa ner i sängen och lyssna på musik utan några gå-ut-och-skutta-krav. :D
Jag riktigt njöööt av vetskapen att jag var inne när andra måste vara ute!

<3<3

Käck till Kick. Varför?

  image41 Becomes...  image42  Why?!

Ljudvolymer.

image40Min kompis...

Haha, vad jag skriver konstiga inlägg nu förtiden.
Jag har tänkt på en grej. Vad man ändrar volym på ipoden hela tiden. Som när jag ska sova och lyssna innan så har jag så lågt det bara går men när jag är på tunnelbanan eller i skolan så har jag typ på 75 % (om vi nu ska vara såna), man måste ju liksom anpassa sig efter ljuden runtomkring. Men när jag ska sova och innan jag hinner sänka så är det typ så här "Men jäklar vad högt, jag borde ju typ vara hörselskadad vi det här laget", (det tror jag iofs att jag har, typ någon lätt form av tinitus, för det piper i mina öron ibland), och när jag efter att ha haft lågt sätter på den i skolan så blir det typ så här "Men man hör ju nada!". Sjukt, jag vet.
Igår så var det i alla fall återträff med konfan, jag gick runt i Hannas mössa och såg ut som en liten tant.
Det var aschill även om det var typ tre pers där! DÅLIGT! Jag försökte dra med några, men "vissa" tycker helt enkelt att det är roligare att stå med ölburkar fyllda med vatten för att lura polisen. HAHA!
Idag ska jag städa. Oj, vad jag ska städa. Damma av varenda yta i hela rummet (det behövs!). Dammsuga och vika kläder och sånt. Det ligger grejer precis överallt. Typ böcker, garn, stickor, sl-kort, kläder, papper, väskor, skor bla bla bla blä.
Imorgon ska jag jobba. Snuskigt tidigt måste jag gå upp. Typ 20 över 5. Blä! Och sen ska jag och Jessica plugga matte och engelska. Hujedamej!

PUSS! <3

PS. Jag såg Markus från Idol igår i Skärmis. Har en teori. Alla som vinner Idol får hyra eller köpa en lägenhet där. För jag har sett Agnes där två gånger..

Magda med röda mulen...

Idag var jag iofs inte så jäkla röd om nosen men igår så var den verkligen lysande (inte på ett bra sätt alltså). Förkyld är jag fortfarande dock.
Idag så insåg jag att jag antagligen kommer att sänka mig i gympa. Förra terminen låg jag precis på VG men för att få det i år igen så måste jag höja mig med två decimaler. Blä! Handstående är liksom inte min grej..

Varför går det inget bra på TV? Bara sugiga grejer. Kör lite Melrose Place eller någon annan gammal dänga så är jag nöjd.
Idol ikväll, inte så bra igår måste jag säga.
JAG HAR TRÅKIGT!
Kan ingen säga något lite upplyftande och roligt?
Nähenej...
Puss i alla fall!

Välkommen på snytkalas!

Är så jävla fucking förkyld. BLÄ! Har typ inte alls sovit något i natt eftersom jag måste snyta mig hela tiden. Vaknade typ varje halvtimme. Är helt omtumlad och trött, men bara jobbigt trött inte sov-trött. Vet inte vad jag ska ta mig till, knarkar ju redan Esberitox, men de vägrar hjälpa. Vad ska jag göra!? Kommer behöva vara hemma imorgon... :(

Grymt...